Hronika

ISPALIO NEKOLIKO HITACA, PA GA TUKAO PO GLAVI DO SMRTI Bračni par NEGIRAO umješanost u ubistvo vlasnika mjenjačnice

Optuženi za ubistvo Dragana Pantelića, prilikom pljačke njegove mjenjačnice "Maps" u Zemunu u decembru prošle godine, bračni par Branislav i Georgina Muratagić negirali su u Višem sudu izvršenje krivičnog djela.

ISPALIO NEKOLIKO HITACA, PA GA TUKAO PO GLAVI DO SMRTI Bračni par NEGIRAO umješanost u ubistvo vlasnika mjenjačnice
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Branislav je rekao da nije izvršio to krivično djelo, a da je Georgina izjavila da nije kriva, da nema nikakve veze sa tim što se desilo i da tad uopšte nije bila kod mjenjačnice, pišu Novosti.

Ona je na početak suđenja došla od kuće, jer je posle četiri mjeseca u pritvoru puštena da se brani sa slobode, dok je Branislav Muratagić doveden iz pritvora. Inače na pripremnom ročištu dogovoreni su tehnički detalji, šta će se sve izvoditi kao dokazi tokom suđenja.

Na suđenje su došli i oštećeni supruga i brat ubijenog Pantelića. Supruga je bila u crnini, vidno potresena i brisla je suze sa lica, da se ne vidi da plače. Bilo joj je teško, pa nije željela da priča za medije.

Ubica ga pratio

Podsjetimo, Pantelić je ubijen 17. decembra minule godine, a potom opljačkan. Zločin se dogodio u Ulici 22. oktobar u broju 28, gdje su smješteni mjenjačnica i kozmetički salon.

– Ubica je čekao momenat dok je Dragan izlazio iz svog lokala i ušao u salon. Neko je, očigledno, duže vrijeme pratio kuda se on kreće, izlazi, kao i njegove navike – rekao je ranije za Blic izvor blizak istrazi.

Pantelić je iza sebe ostavio troje maloljetne djece.