Zabava

ISPLATILE JOJ SE ČARAPE Amerikanci nude Breni pola miliona dolara za poslovnu saradnju (VIDEO)

Lepa Brena ima razloga da bude prezadovoljna biznisom koji je počela prije nekoliko mjeseci.

ISPLATILE JOJ SE ČARAPE Amerikanci nude Breni pola miliona dolara za poslovnu saradnju (VIDEO)
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Njene čarape osvajaju svijet, zbog čega traju pregovori da otpočne i prekookeanska distribucija.

Prema riječima izvora, Lepoj Breni je stigla ponuda od jedne američke kompanije, koja se takođe bavi proizvodnjom i prodajom čarapa, da distribuiše njen brend na teritoriji SAD. Naravno, za to nude i ogromne pare. Navodno, za prvi ugovor koji bi važio jednu sezonu (jesen i zima) spremni su da plate pola miliona dolara.

– Brena radi punom parom. Sviđa joj se biznis s čarapama, a ponude stižu sa svih strana. Privukla je odlične partnere. Sada joj se otvara put ka američkom tržištu, gdje ona, inače, godinama ima kuću. Pjevačica nikad nije bila produktivna kao sada, a ovaj poslovni projekat ju je samo dodatno motivisao. Cijela porodica je uključena, a njen suprug Boba Živojinović će joj pomoći u pregovorima sa ostalim kompanijama – priča izvor.

Prema njegovim riječima, iznos koji je dobila za svoj brend, koji je tek na početku, naročito ju je oduševio.

– Svi znamo da je ona štedljiva i da vodi računa o svakom dinaru. Iznos koji je dobila kao ponudu za saradnju je fenomenalan i više od očekivanja. Mislim da se neće dvoumiti i da će uskoro biti potpisan ugovor o saradnji i distribuciji. Ona ima velike planove, želi da gradi fabriku, ali o tom potom – poručuje Brenina bliska prijateljica dobro upućena u porodične odnose i poslovanje.

Interesantno je i to da je svjetski poznata pjevačica Kardi Bi u sklopu svoje Instagram priče podijelila pevjačicinu fotografiju kako pozira sa čarapama.

– Ja sam Kardi Bi, a ova dama je Lejdi Bi, ima odlične čarape, a tek noge – rekla je pjevačica u videu, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije