Sudbine

"ISPRATILA SAM JEDNU DUŠU" Jelena Đoković se oprostila od djeda koji je preminuo

Djeda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević Losa preminuo je u 82. godini života, a unuka najboljeg tenisera objavila je fotografiju i oprostila se emotivnim riječima.

"ISPRATILA SAM JEDNU DUŠU" Jelena Đoković se oprostila od djeda koji je preminuo
FOTO: EUROSPORT / SCREENSHOT

Staza mog djetinjstva, mojih šetnji, slatkih sanjarenja i iluzija. Priroda iz snova. Moj Ljig. I još jedno do kraja ispisano poglavlje ovog predivnog života – uloga unuke. I ta uloga, toliko značajna i posebna, ako je po redoslijedu stvari, nas pripremi i na ono što nam je svima na početku puta darovano – kraj. Pa tako sam ispratila još jednu divnu dušu put vječnosti… put novog početka. Zahvalna beskrajno – napisala je Jelena u opisu fotografije.

Djeda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević Losa sahranjen je juče na seoskom groblju u Veliševcu pored Ljiga.

Na vječni počinak su ga ispratili porodica, rodbina i prijatelji, kao i unuka Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera, prenosi RINA.

Milosavljevo ime je dospjelo u javnost kada je 2018. godine bio otet, kada su mu razbojnici upali u kuću i iz novčanika uzeli 26.000 dinara, a zatim ga izveli napolje i vezali za strujni dalekovod u kukuruzištu kod sela Ćućin.

Tada se spekulisalo da su otmičari tražili od porodice za otkup dva miliona evra.

Kad je Milosav pronađen nije imao vidljive povrede, ali je kako je tada rekao pretrpio veliki strah.

Nakon otmice se preselio u Beograd kod sina, a zatim u Dom za stare, gdje je boravio do smrti.

Prije godinu dana Apelacioni sud u Beogradu je za njegovu otmicu na deset godina zatvora osudio muškarca B.M.

Cijeli svoj životni i radni vek Milosav je proveo u Ljigu, i prema riječima mještana volio je svoje selo gdje je održavao imanje i gajio životinje. Bio je zaposlen u je Opštini Ljig i Ad Livnici, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije