Zabava

ISTI MAJKA Ovo je sin Mire Furlan, živi u Gradu anđela, studirao je IT (FOTO)

Nakon smrti legendarne glumice Mire Furlan objavljena je njena autobiografija "Volim me više od svega na svijetu".

ISTI MAJKA Ovo je sin Mire Furlan, živi u Gradu anđela, studirao je IT (FOTO)
FOTO: Z. LONČAREVIĆ/RAS SRBIJA

Na prvoj stranici knjige ispisane su rečenice koje je uputila sinu Marku Lavu.

– Da li pišem ovu knjigu za tebe? Da bi ti mogao razumjeti što se dešavalo prije tebe? Kako bi mogao proviriti u daleki, davno nestali svijet iz kojeg su potekli tvoji roditelji? Da li uopšte želiš znati nešto o tome?… – piše u knjizi, koja je objavljena u januaru, pred prvu godišnjicu smrti glumice.

U danima kada je trajao raspad Jugoslavije, Mira je zajedno sa suprugom, rediteljem Goranom Gajićem, spakovala kofere i zaputula se u Ameriku. Prva stanica je bila Njujork, a potom Los Anđeles, gdje je nekoliko godina nakon što su se naselili postali bogatiji za još jednog člana porodice, sina.

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

O njemu ne znamo mnogo, ne samo zato što živi daleko i što su roditelji učinili sve da ga zaštite od medija i javnosti, već zbog toga što ni sam ne voli da se eksponira. Ipak, društvene mreže čine svoje te se danas jasno može vidjeti kako izgleda sin čuvene glumice.

Pročitajte još

Na njegovom profilu na Fejsbuku nema mnogo fotografija, ali iz onih koje smo vidjeli možemo da “pročitamo” da je preslikan majka. Kad biste ga ugledali na ulici, odmah biste pogodili čiji je. Sin Mire Furlan još živi u Gradu anđela, gdje je završio srednju školu “Los Angeles Center For Enriched Studies”. Bavi se profesijom budućnosti – “web developer” je i pasionirani je gejmer. Aktivan je i na Tviteru.

Inače, kuća koju su Mira i Goran kupili 1996. godine nalazi se u kvartu Canyon Lake Drive, najboljoj lokaciji za snimanje onih čuvenih montažnih slova “Hollywood”. Na drugom kraju je kalifornijska pustinja, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu