Zabava

ISTINA O JELENI I DUŠKU Pjevačici oprostio prevaru i počastio je PAPRENO SKUPIM AUTOM

Jelena i Duško se nisu vidjeli mjesec i po, otkad je fudbaler bio u Beogradu zbog svadbe svog prijatelja i kolege Milana Lole Smiljanića. Sve se promijenilo kada je pjevačica prije nekoliko dana spakovala kofere i sa kćerkama Atinom i Nikom otišla u Kinu, gdje njen muž igra za Gvangžu.

ISTINA O JELENI I DUŠKU Pjevačici oprostio prevaru i počastio je PAPRENO SKUPIM AUTOM
FOTO: INSTAGRAM/JELENAKARLEUŠA

Iako su bili na korak od razvoda, Karleuša i Duško su mirno porazgovarali i riješili da braku daju drugu šansu.

Prema njegovim riječima, njih dvoje su odlučili da više ne pominju skandale zbog kojih su se umalo rastali. Oni su zbog svojih nasljednica odlučili da zakopaju ratne sjekire.

Duško je riješio da svoju porodicu obraduje automobilom “tesla x”, čija najskuplja verzija košta 140.000 evra. Svi zajedno posjetili su salon automobila u Gvangžuu, a za oko im je od mah zapao električni auto. Atina i Nika su se oduševile autom sa vratima koja se podižu uvis, što se u svijetu automobilizma popularno naziva “galebova krila”, a Jelena je izabrala da taj automobil bude u bijeloj boji – priča izvor.

Karleuša je snimila reakciju mlađe kćerke Nike, koja se raspametila novim kolima, i to je objavila na društvenim mrežama.

– Nika, da li ti se sviđa ovaj automobil? Da li bi voljela da ti tata kupi jedan ovakav? – pitala je Karleušu kćerku koja je iz tona odaovorila: “Sviđa mi se, voljela bih!” I Dušku se svidio ovaj model jer je bezbjedan i posjeduje autopilot. On je prijatelju oduševljeno pričao o karakteristikama novog auta, koji je poklonio supruzi.

Duško Tošić je svoju suprugu Jelenu, djecu Atinu i Niku, sestru Katarinu i sestričinu Anju častio luksuznim odmorom u jednom od najskupljih hotela u Kini “Galaksi Makao”.

– Noć u kraljevskom apartmanu ovog kompleksa košta 1.500 evra. Djevojčice su uživale u brojnim bazenima i toboganima, a Karleuša i Tošić su posjećivali šopingmolove, spa centre, kockarnice… ispričao je izvor.

(Expresstabloid)