Hronika

"Istrčali smo napolje i vidjeli kako leži sa SJEČIVOM U GRUDIMA" Ujak svirepo ubijene žene otkrio jezivi MOTIV UBISTVA

U Bačkom Gradištu u porodičnoj kući žrtve S.K. (30) sinoć oko 20.30 časova izbila je svađa između nje i njenog nevjenčanog supruga T.H. (33) zbog novca.

"Istrčali smo napolje i vidjeli kako leži sa SJEČIVOM U GRUDIMA" Ujak svirepo ubijene žene otkrio jezivi MOTIV UBISTVA
FOTO: ZLATKO ČONKAŠ/RINGIER/DRUŠTVENE MREŽE

Kako se saznaje, S.K. je prije 15 dana došla u roditeljsku kuću u Bačkom Gradištu iz Surčina, gdje je živjela sa suprugom i četvoro djece od kojih najstarije ima 13 godina, a najmlađe četiri, da bi pomogla ujacima u renoviranju kuće.

T.H. se nedavno vratio iz Nemačke gdje je povremeno odlazio da radi i juče je došao u Bačko Gradište da vidi ženu i rođake. Ujak pokojne S.K. rekao je da je svađa izbila zbog novca koji je pokojna S.B. htela da uloži u renoviranje roditeljske kuće.

– Bili smo u kući i odjednom smo začuli galamu, znali smo da od S.K. traži novac za drogu. Bio je narkoman i zamjerao joj je što ulaže u renoviranje porodične kuće, zato što oni nemaju ništa od toga jer žive u Surčinu sa njegovim roditeljima, koji su imućni jer su godinama radili u Nemačkoj, te su u stanju da ih izdržavaju – navodi ujak.

“Ležala je u dvorištu sa sečivom koje joj viri iz grudi”

Prema njegovim riječima, tada je sestra pokojne S.K. izašla u dvorište da vidi šta se dešava i samo su začuli vriske.

– Istrčali smo svi napolje i vidjeli S.K. kako leži u dvorištu sa sječivom koje joj viri iz grudi. T.H. nigdje nije bilo. Prišli smo da joj pružimo prvu pomoć, a ukućani su zvali Hitnu i policiju. Nažalost, ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt, jer je iskrvarila bukvalno za najviše dva minuta. Zamislite, kakva je to borba bila kada krvi ima ispred ulaznih vrata, na sredini dvorišta i na komšijskoj kući i kakav je to silan udarac bio, kada je T.H. slomio britvu udarcem u grudi S.K. – kaže uznemireni ujak.

Pročitajte još

Dodao je da se ostatak rodbine dao u potragu za T.H, ali je ubrzo stigla i policija koja ga je uhvatila nedaleko od kuće u žbunju i uhapsila ga, a on pritom nije pružao otpor.

Ne znam šta ćemo bez naše S.K, ostalo je iza nje četvoro djece, a i dve maloljetne sestre čiji je bila staratelj. Njihova djeca će najverovatnije biti smeštena kod roditelja T.H. u Surčinu, a za sestre ćemo još videti. Užasna je to stvar, još ne možemo da dođemo sebi – priča ujak.

Tukao je i maltretirao, žrtva ga prijavljivala

On ističe da je ubijena S.K. godinama prijavljivala nasilje u porodici.

– Oni su bili zajedno 15 godina i on ju je tukao i maltretirao, a ona ga je prijavljivala u Beogradu. Međutim, koliko mi znamo, nijednom nije odgovarao za nasilje, niti je bio u zatvoru. Nadamo se da će ovo biti nauk i za policiju i tužilaštvo da stanu na put nasilnicima, ali i državi da pooštri zakone protiv, pipe Blic.nasilnika jer očigledno kazne koje im prijete nisu dovoljne da bi spriječile ovakve tragedije – kaže on.

Kako se nezvanično saznaje, porodica čeka da preuzme tijelo pokojnice koje je poslato na obdukciji u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i tada će objaviti i datum sahrane, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije