Politika

Iz SPS o sjednici gradskog parlamenta “Izbjegavanje dijaloga ne vodi nigdje”

Odbornici u Skupštini grada Banjaluka su izabrani od strane građana da rade za dobrobit grada i da snagom argumenata dokazuju svoje politike.

Iz SPS o sjednici gradskog parlamenta “Izbjegavanje dijaloga ne vodi nigdje”
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Izbjegavanje dijaloga ne vodi nigdje, poručili su iz kluba odbornika Socijalističke partije Srpske, nakon što je sjednica gradskog parlamenta otkazana jer predsjednik Skupštine Mladen Ilić (SNSD) prekinuo sjednicu nakon što se većina odbornika Skupštinske većine nije pojavila na zasjedanju.

Pročitajte još

– Građani Banjaluke su oni koji su oštećeni ovakvim ponašanjem, a ne bilo koja stranka ili pojedinac, ili šta je već bio cilj nedolaska na skupštinsko zasjedanje. Ukoliko odbornici Skupštinske većine imaju neki politički stav, trebalo je da ga iznesu na skupštini. Međutim, upravo ovakvo ponašanje dovodi do pitanja – imaju li oni uopšte bilo kakav stav. SPS će nastaviti da radi u interesu Banjaluke i svih njenih građana, a ukoliko želimo da naš grad napreduje i razvija se, moramo svi konačno da počnemo da razmišljamo u tom pravcu. Ovakvo ponašanje možemo jedino ocijeniti kao namjernu blokadu grada – poručili su iz SPS.

Prihvati notifikacije