Kultura

IZ SREDIŠTA PEKAMA Del Boj iz "Mućki" UPUTIO PORUKU fanovima iz Srbije (VIDEO)

Ljubav i naklonost koju je serija “Mućke” stekla na tlu Balkana, sasvim sigurno odgovara slavi koju su Del Boj, Rodni, Deka, Albert, Triger i Bojsi stekli u Velikoj Britaniji.

IZ SREDIŠTA PEKAMA Del Boj iz "Mućki" UPUTIO PORUKU fanovima iz Srbije (VIDEO)
FOTO: VUKOVIĆ LAZAR/TWITTER/SCREENSHOT

Da li zbog prepoznavanja u nastojanjima porodice Troter da se obogati ili zbog šarma i harizme sa kojom se Del nosi sa životnim neminovnostima, tek Ser Dejvid Džejson u Srbiji ima status božanstva, kao uostalom i svi protagnosti serije, o čemu najbolje svjedoči posjeta glumca Džona Čalisa, odnosno, “Bojsija”, koji je bio fasciniran gostoprimstvom i popularnošću serije “Mućke” na ovim prostorima. Upravo njegovom zaslugom fanovi ove serije su dobili pozdrav i od samog Del Boja.

Poruku Ser Dejvida Džejsona na svom Tviter nalogu je objavio Lazar Vuković, predstavnik organizacije princeze Katarine Karađorđević. Naime, dok je “Del Boj” sjedio udobno zavaljen u fotelju, iznad njega su stajali “Bojsi i Marlen”.

Želim samo da kažem da se zahvaljujem publici u Srbiji što gladaju seriju – rekao je “Bojsi”, nakon čega se oglasio i “Derek Troter” lično i to iz svog “stana” u Pekamu.

– Hvala, hvala – rekao je on sa podignutim palčevima u vis, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije