Digitalna Srpska

Iz VocAp najavili novine: Aplikacija dobija pristup Meta AI pomoćniku koji će odgovarati na pitanja u realnom vremenu

Digitalni asistent kompanije Meta, zasnovan na vještačkoj inteligenciji stiže na više platformi ove kompanije. Među njima i aplikacija za onlajn komunikaciju VocAp dobija pristup Meta AI pomoćniku, koji će moći da vam odgovara na pitanju u realnom vremenu ili da vam generiše slike i stikere u grupnim i pojedinačnim ćaskanjima.

Iz VocAp najavili novine: Aplikacija dobija pristup Meta AI pomoćniku koji će odgovarati na pitanja u realnom vremenu
FOTO: ANDREJ CUKIC/EPA

Novinu je najavila kompanija tokom svog događaja “Meta Connect 2023”, ali nije naznačila kada će tačno ovo ažuriranje biti dostupno svim korisnicima. Trenutno, Meta AI pomoćnik dostupan je samo u SAD i podržava samo engleski jezik.

Međutim, s obzirom na to da su Meta aplikacije rasprostranjene širom svijeta, mogli bismo da očekujemo da će ovo ažuriranje postepeno dolaziti i do drugih država.

Meta AI pomoćnik će stići i na aplikacije Mesindžer i Instagram, a biće dostupan i na pametnim naočarima kompanije.

Pročitajte još

U posljednje vrijeme, kompanija konstantno dodaje ili testira nove funkcije na VocAp i izgleda kao da je to dio napora da povrati povjerenje svojih korisnika uzevši u obzir da je aplikacija sve češće pod kritikama o lošoj zaštiti korisničke privatnosti.

Neke od novina su korištenje jednog naloga na više telefona, korisničkih imena, mogućnost stavljanja šifri na konverzacije, kratke video poruke i drugo, Benchmark.rs.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije