Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

IZBAČENA Pjevačica napustila “Zadrugu”, a čim je izašla – EMOTIVAN SUSRET

Zabava
Autor:

Foto: TV Pink screenshot

Ermina Pašović i Milica Dugalić bile su nominovane za izbacivanje iz “Zadruge”, a rijaliti je sinoć napustila Milica, koja je osvojila manji broj glasova.

Nominovane zadrugarke odigrale su igricu za dupliranje glasova, ali nijedna nije uspjela da pobijedi, te glasovi nikome nisu duplirani.

Voditelj Ognjen Amidžić zatim je saopštio da je Ermina osvojila 62% glasova publika, a Milica 38%, i da je Milica ta koja mora odmah da napusti “Zadrugu”.

Pjevačica se pozdravila sa zadrugarima i napustila Bijelu kuću, a u studiju ju je, pored voditeljke Dušice Jakovljević, sačekala i kćerka Maša.

Milica je bila oduševljena kada je ugledala kćerku, pa su se odmah izgrlile.

Ona se zatim u razgovoru sa Dušicom osvrnula na odnos Ermine i Baneta Čolaka, budući da je sa Erminom boravila u izolaciji pa su često o tome razgovarale.

– Ja sam sa Erminom razgovarala i ona je sve vrijeme pričala koliko ona njega voli, da je ona zbog njega u “Zadruzi” i da je svoj život stavila na tacnu, a da je on taj koji manipuliše. Ja sam rekla da ne vjerujem, hoću da čujem i drugu stranu. Ermina ima tu dozu histerije u sebi. Ono što je zanimljivo jeste da se Bane muvao oko izolacije, kao mačka oko vrele kaše – rekla je Milica Dugalić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO