Zabava

"Izgubio je kompas, nikako da se opameti" Pjevačica žestoko o vezi Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović

Reper Nenad Aleksić Ša, iako se još nije zvanično razveo od supruge Vanje Aleksić, uplovio je u vezu sa Mionom Jovanović.

"Izgubio je kompas, nikako da se opameti" Pjevačica žestoko o vezi Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL / YOUTUBE/SCREENSHOT

Pjevačica Zorica Marković žestoko je iskritikovala potez repera, ali i odluku Mione Jovanović da uđe u vezu sa zauzetim muškarcem.

– Kad će se on opametiti? Ona će njega razvaliti, kao niko prije. Ispod Mire, sto đavola vire. Mala je fikus, ali je jako opasna. On je totalno izgubio kompas – odgovorila je Zorica Marković.

Pročitajte još

– Možda se ovo završi srećno – kazala je voditeljka.

– Ako je ovo ljubav, ja sam Majkl Džekson. Samo neka on ne kuka, jer su se posvađali poslije tri dana veze. Ja bih voljela da nisam u pravu – rekla je Zorica, piše Blic.

Inače, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne mogu više da obuzdaju svoje strasti od kako su uplovili u vezu.

Njih dvoje su sada krenuli da se ljube u garderoberu, a tom prilikom je Ša otišao korak dalje. Naime, on je počeo da ljubi Mionu u stomak, aludirajući na to da je u drugom stanju, što je mnoge gledaoce šokiralo i navelo na to da pomisle da su radili na bebi.

Podsjetimo, zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović u lajvu na Tiktoku progovorila je o odnosu sa reperom i pokazala doktorsku dokumentaciju spontanog pobačaja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu