Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

IZLAZAK IZ SJENKE Od svih članova porodice Tramp o njoj se najmanje govori

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Kad je sredinom avgusta Tifani Arijana Tramp objavila na “Instagramu” fotografiju kako stoji pored sopstvenog portreta, dobila je 50.000 lajkova.

Portret je izradio Maurisio Benites, kolumbijski umjetnik koji je ovijekovečio i lik Lejdi Gage, Maraje Keri i nekoliko Kardašijanki. On je rekao da je sliku uradio po narudžbini kćerke američkog predsjednika Donalda Trampa, a na njoj je Tifani (26) prikazana u crnoj kožnoj jakni spram plave pozadine.

Benites, koji se za svoja dijela obilato služi kristalima “Svarovski”, mjesec dana je radio portret Tifani Tramp i ručno stavio na njega 150.000 kristala. Portret, koji sada visi na zidu Tifaninog stana na Menhetnu, pruža rijedak uvid u život jedinog djeteta Donalda Trampa i njegove druge žene Marle Mejpls, čiji je život daleko od pažnje javnosti, piše “Vašingtonijan”.

Tifani jedva da je pomenuta u specijalu Grete Van Susteren o Trampovoj kampanji 2016, a nije je bilo ni na porodičnom snimku koji se puštao tokom republikanske konvencije. Pričalo se da je ona u noći inauguracije spavala u Hotelu Tramp, dok su njena braća i sestre zauzeli krevete u Bijeloj kući.

Nedavno je lična asistentkinja Donalda Trampa izbačena nakon što je rekla novinarima da predsjednik ne voli da se fotografiše sa Tifani jer misli da je gojazna. Tramp je ovo porekao, ali s druge strane nije svojoj kćerki poslao javnu čestitku za rođendan, 13. oktobra, istog dana kad je čestitao američkoj mornarici 244 godine postojanja.

Ona je prije tri godine u intervjuu za emisiju “Dobro jutro Ameriko”, u kojoj je učestvovala sa Donaldom, Melanijom i njegovo četvoro djece, rekla da je zainteresovana za porodični biznis.

– Upisujem školu prava i želim da unesem drugačiji set vještina u kompaniju – rekla je ona u oktobru 2016.

Do kraja kampanje te godine ona je poželjela da zaigra veću ulogu. Sama je odlučila da se priključi timu u posljednjim danima boravka u Pensilvaniji, a nakon očevog govora Tifani ga je podsjetila da ne preskoči sledeću stanicu na rasporedu.

– Ona ne radi kako bi je pohvalili. Njoj je dovoljno da zna da je njen otac uradio pravu stvar – istakao je izvor upoznat sa Tifaninim radom.

Tifani neće moći vječno da čuva svoju privatnost. Ona možda još nema zvaničnu ulogu u dinastiji, ali sada je jasno da ona želi da svi vide da je sigurno Tramp, zaključuje Vašingtonijan.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO