Zabava

"Izmišlja sporove za koje nema pravne osnove" Nikolina Pišek VODI RAT SA SVEKROM oko "pametne" vile od 2 miliona evra, žestoko mu odbrusila

Voditeljka Nikolina Pišek otkrila je da li se tuži sa bivšim svekrom Mišom Grofom oko luksuzne nekretnine u Zagrebu.

"Izmišlja sporove za koje nema pravne osnove" Nikolina Pišek VODI RAT SA SVEKROM oko "pametne" vile od 2 miliona evra, žestoko mu odbrusila
FOTO: GORAN SRDANOV, MILAN ILIĆ/RINGIER

Nikolina Pišek je, naime, nedavno pokazala da renovira pametnu vilu u Zagrebu od skoro dva miliona evra koju je gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

U pitanju je “pametna” vila od 400 kvadrata sa zemljištem od čak 1.600 kvadrata. Nikolina ništa nije htjela da prepusti slučaju kad je riječ o ovoj vili, pa ju je u potpunosti sama osmislila, po svom ukusu i željama.

Pročitajte još

Miša Grof je više puta isticao da voditeljka na nekretninu ne polaže prava, te da je u toku sudski postupak, piše Informer.

– Ne želim da komentarišem dotičnog gospodina. Želim mu da živi život najbolje što može. Sa njim ne vodim nikakav spor. Čovjek izmišlja sporove za koje nema pravne osnove – bila je kratka Nikolina Pišek.

Nikolina Pišek
FOTO: JELENA ŽIGIĆ, INSTAGRAM / RINGIER/COMBO

Inače, ranije se oglasio i Miša Grof, koji, kako kaže, sa Nikolinom nije u kontaktu od sahrane sina.

– Nikolina izdaje vilu koju je gradio Vidoje mojim parama! Ja sa njom nemam kontakt. Posljednji put smo se vidjeli na Vidojevoj sahrani. Sa Pišekovom imam nekoliko sporova koji miruju, ništa se ne dešava – rekao je tada Miša Grof.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije