Zabava

(FOTO) "Blokiran sam na svim telefonima" Miša Grof otkrio kroz šta sve prolazi nakon smrti sina Vidoje Ristića

Miša Grof, otac preminulog Vidoja Ristovića, tvrdi da nema kontakt sa unukom Unom Sofijom.

(FOTO) "Blokiran sam na svim telefonima" Miša Grof otkrio kroz šta sve prolazi nakon smrti sina Vidoje Ristića
FOTO: ZORAN ILIĆ /RINGIER

Naime, istoričar umjetnosti Vidoje Ristović, koji je preminuo prošle godine, bio je u braku sa voditeljkom Nikolinom Pišek sa kojom je i dobio kćerku Unu Sofiju.

Nakon njegove smrti Nikolina i Miša Grof su ušli u javni sukob i to zbog podjele imovine. Kako ističe on unuku nije vidio još od sinovljeve sahrane.

nik
FOTO: NIKOLINA_PISEK/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Nisam je vidio od sahrane. Nikad se nije javila, blokiran sam na svim telefonima – rekao je Miša Grof, koji nije ostao u dobrim odnosima sa snajkom Nikolinom, te dodao kroz težak uzdah:

– Bio sam bolešljiv malo, izašao sam na neku sahranu juče, to sam morao, inače ne izlazim uopšte, godinu i po dana nisam izašao iz kuće. Bol i tuga, šta drugo da vam kažem. Samo sam njega imao i nikoga više – rekao je Grof.

Pročitajte još

Podsjetimo, nakon smrti muža Vidoja, Nikolina je ušla u sukob sa njegovim ocem Mišom Grofom, kojeg je, kako je javno govorila, tužila.

-Stvari treba staviti na svoje mjesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi se trebalo plašiti primijeniti ga. Prijetnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade sa njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam jednostavno previše luda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne ujedaju – otkrila je Nikolina tada, prenosi Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu