Zabava

IZNENADILA JAVNOST Srpska glumica se skinula gola, njen citat o seksu privukao dodatnu pažnju (FOTO)

Glumica Ana Franić mnoge je iznenadila fotografijom na kojoj je potpuno naga.

IZNENADILA JAVNOST Srpska glumica se skinula gola, njen citat o seksu privukao dodatnu pažnju (FOTO)
FOTO: INSTARGAM/ANAFRANIC_/SCREENSHOT

Ana je pozirala bez odjeće i veša, prekrivši rukama intimne djelove tijela, a uz fotografiju je citirala srpskog režisera i scenaristu Dušana Makavejeva.

– Ako se omladini zapečati intimni odnos ona srlja u ostala strašna i svakidašnja uzbuđenja kao što su krađe i provale, kriminal razni, tuče sa noževima, alkoholizam i političke pobune sa lepršavim zastavama i sukobima sa policijom, kao komunisti prije rata. Nama treba slobodna omladina i društvo bez kriminala. Ako to hoćemo moramo dozvoliti slobodnu ljubav! Ako životna energija ne prožima tkiva, dolazi do raka. Rak je histerija ćelija osuđenih na smrt. Između raka i fašizma postoji uska veza. Fašizam je grozničavi pokret bednika. Magnetizam kukastog krsta je u simbolu spajanja dvaju tijela. Radi se o čežnji za ljubavlju! Drugovi, vodite ljubav rado, bez straha…pustite slatku struju uz kičmu, njišite kukovima! Neka vam ide voda na usta! Sline su dobre. Spojeni ljubavnici zrače plavičastom svjetlošću. To je lumiminacija organa, ista svjetlost koju su astronauti neočoekivano vidjeli u vasioni! Vratimo prirodne vibracije svojim tijelima i društvu. Pustite plazmu da se širi prijatno po mišićima. Drhtite slobodno, pustite svoje tijelo da uživa u sebi! Kao revolucionari čija se revolucija odriče ljubavi osećamo se neobično i čudno! Šta se događa s revolucijom? Svaka beba je novi pogled na svijet. Kako pomoći tom novom čovjeku da odraste slobodan? – citirala je u opisu fotografije glumica.

View this post on Instagram

"… Ako se omladini zapečati seks ona srlja u ostala strašna i svakidašnja uzbuđenja kao što su krađe i provale, kriminal razni, tuče sa noževima, alkoholizam i političke pobune sa lepršavim zastavama i sukobima sa policijom, kao komunisti pre rata. Nama treba slobodna omladina i društvo bez kriminala. Ako to hoćemo moramo dozvoliti slobodnu ljubav! Ako životna energija ne prožima tkiva, dolazi do raka. Rak je histerija ćelija osuđenih na smrt. Između raka i fašizma postoji uska veza. Fašizam je grozničavi pokret seksualnih bednika. Magnetizam kukastog krsta je u simbolu spajanja dvaju tela. Radi se o čežnji za ljubavlju! Drugovi, jebite se rado, bez straha… .pustite slatku struju uz kičmu, njišite kukovima! Neka vam ide voda na usta! Sline su dobre. Spojeni ljubavnici zrače plavičastom svetlošću. To je lumiminacija organa, ista svetlost koju su astronauti neočoekivano videli u vasioni! Vratimo prirodne vibracije svojim telima i društvu. Pustite plazmu da se širi prijatno po mišićima. Drhtite slobodno, pustite svoje telo da uživa u sebi! Kao revolucionari čija se revolucija odriče ljubavi osećamo se neobično i čudno! Šta se događa s revolucijom? Svaka beba je novi pogled na svet. Kako pomoći tom novom čoveku da odraste slobodan?… " DUŠAN MAKAVEJEV – WR ili misterija organizma ❤️❤️❤️ Photo by @nemanja_jovanov Make up by @atelieralexandar #anafranic #actress #photography #actphotography #photoshooting

A post shared by Ana Franic (@anafranic_) on

Podsjetimo, Ana se nedavno, nakon razvoda, vratila iz Hrvatske u Srbiju, prenosi Blic.