Zabava

IZNENADILA SVE Megan Markl: Upozorili su da se ne udajem za Harija, živjeti ovako je TEŠKO

Megan Markl u velikom intervjuu za ITV, koji je snimljen za vrijeme njihove turneje u Africi, progovorila je o svom privatnom životu. Iako mnogi misle kako im cvjetaju ruže, Vojvode od Saseksa priznale su kako se pred njima nalaze veliki izazovi. U svom intervjuu Megan je ispričala sve izazove s kojima se srela nakon dolaska na dvor.

IZNENADILA SVE Megan Markl: Upozorili su da se ne udajem za Harija, živjeti ovako je TEŠKO
Foto: Profimedia

Prijatelji su me upozoravali da se ne udajem za Harija, rekli su mi da će mi to uništiti život. Tokom trudnoće i prije vjenčanja osjećala sam se ugroženo – rekla je Megan.

Prije dvije sedmice Hari i Megan podigli su optužbu protiv Dejli Mejla i Sana. Iako je u SAD bila glumica i samim time pod svjetlima reflektora, ovakvu medijsku pažnju, priznaje, nikako nije očekivala.

– Želim se osjećati sretno. Pokušala sam biti hladna, prilagoditi se, ali to je nemoguće. Mislim da nas niko na svijetu ne razumije. Kad sam počela izlaziti s njim, moji prijatelji iz Amerike su bili oduševljeni. Ali britanski prijatelji… Već sam rekla, savjetovali su me da odustanem od svega, da će mi tabloidi uništiti život. Živjeti ovako nije lagano, a sve vrijeme sve držati u sebi može biti pogubno.

Britansku javnost posebno je šokirala odgovorom na jednostavno pitanje – ‘Kako se osjeća?’

– Hvala što me to pitate. Niko me to ne pita. Lagala bih kad bi rekla da sam dobro – kazala je.

(Azra)