Gradovi

"Ja ću zaždit', oni neka pišu šta hoće" U FBiH zabranili pušenje, reakcija jednog gospodina najbolje opisuje šta narod misli o tome (VIDEO)

U Federaciji Bosne i Hercegovine je od prekjuče na snazi zabrana pušenja u zatvorenim prostorima, međutim po svemu sudeći, mnogima se ova ideja nije svidjela, te je nisu dočekali sa oduševljenjem.

"Ja ću zaždit', oni neka pišu šta hoće" U FBiH zabranili pušenje, reakcija jednog gospodina najbolje opisuje šta narod misli o tome (VIDEO)
FOTO: MISTER_CRNI/TIKTOK/SCREENSHOT

To dokazuju i odlučne riječi jednog starijeg muškarca koje će po svemu sudeći postati “zaštitni znak” pušača.

Razgovarajući sa građanima na ulicama Sarajeva, novinari su zabilježili različite reakcije Sarajlija. I dok su jedni bili pomireni sa novonastalom situacijom, oni drugi, samu zabranu pušenja nisu dočekali sa osmijehom, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Nisam za to. Ja sam pušač i meni kad dođe, ja ću je zaždit’ pa nek Abu Hamza Zemza piše. Ne mogu bez cigare i zdravo. Pušiću kad mi se puši, nego sad razmišljam kako mi je uzbrdo, odmah ću je zaždit’ čim dođe ravan – rekao je gospodin na pitanje šta misli o zakonu o zabrani pušenja za Novu.

“Ćef je ćef”

Video snimak je brzinom svjetlosti postao viralan na društvenim mrežama, a riječi muškarca se već prepričavaju.

“Kralj”, “Legenda”, “Samo da je ravnice”, “Ko je Abu Hamza Zemza Abu Zemza?”, “E da si pravi pušač ti bi je zapalio uzbrdo “, “Logično, sad treba sve restorane, kafice i javne ustanove niz brdo napraviti. Hvala lijepo”, “Svaka čast majstore ćef je ćef i ne može se platiti”, bili su samo neki od komentara ispod mnogobrojnih video na TikToku, ali i drugim društvenim mrežama.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije