Zabava

"JA SAM BORAC, NE CVJETAJU MI UVIJEK RUŽE" Ceca progovorila o teškim trenucima kroz koje prolazi bor(VIDEO)

Radan vikend najveća Balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović započela je koncertom na gradskom trgu u Vršcu.

"JA SAM BORAC, NE CVJETAJU MI UVIJEK RUŽE" Ceca progovorila o teškim trenucima kroz koje prolazi bor(VIDEO)
Foto: printscreen Instagram

Pred nekoliko desetina hiljada ljudi na temperaturi ispod deset stepeni Celzijusa Ceca je zagrijala svoje fanove velikim hitovima.

Na koncert je došla prehlađena i sa temperaturom, a kako bi imala snage da održi nastup danima prije toga je primala infuzije. Nakon dva sata koliko je trajao spektakl, Ceca se uputila u Vilu Breg gdje se fotografisala sa fanovima, ali i davala intervjue velikom broju medija koji su došli na nastup.

Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da leži i da se prenemaže, nisam taj tip. Gotovo uvijek skačem i tvrdim da mi nije ništa. Ovog puta je zaista ozbiljno. Mislila sam da će trajati dva dana i da ću se oporaviti, tako da sam posljednja tri dana provela u krevetu na infuzijama. Nisam željela da razočaram publiku i otkažem koncert. Rekli su mi organizatori da je publika došla iz Rumunije i svih krajeva Vojvodine. Zaista sam se potrudila da ne osjete da sam bolesna – objasnila je svoje zdravstveno stanje Ražnatovićeva, a na konstataciju da je ovime ugrozila svoje zdravlje, objasnila nam je da joj nije prvi put.

– Dešavalo mi se mnogo puta da uzmem veliku dozu medikamenata, onda oborim temepraturu, održim koncert i poslije toga me sustigne još jače. Nisam od žena što bi rekao naš narod kilave, potpuno sam drugačija, borac. Uvijek sam govorila nije mi ništa, a ustvari samim tim pozitivni razmišljanjem sebi dajem snagu. Više volim da sam čvrsto na nogama i da to mogu – izjavila je Ceca.

Iako je dane provodila u krevetu, to je nije spriječilo da pred svojom publikom izgleda savršeno. Mladolika, sa osmjehom na licu, u crnoj kombinaciji blistala je na sceni, ali smatra da svako doba ima svoje periode, te da je apsurdno da zauvijek budete mladi.

– Ne vjerujem da će neko izmisliti taj eliksir mladosti. Mislim da je to stanje duha čovjeka, kako se vi osjećate, tako i emitujete. U slučaju da ste zadovoljni sobom, vi to i emitujete i na ostale ljude. Nisam negativna po prirodi, veselo sam biće i trudim se da iz svih mogućih situacija izvučem nešto pozitivno – rekla je folk zvijezda i dodala da i kada joj nije sve baš najbolje umije da se smije glasno:

– Naravno da se dešava da se šalim na svoj račun. Baš onda kada mi prija, ali i ne prija ono što čujem. Ne bi vjerovali. Ne volim patetiku i to mi je fuj. Ne volim ljude koji kukaju i kojima stalno nešto fali, a oktužena sam ljudima koji su duhoviti i veseli. Nikome na ovom svijetu ne cvetaju ruže, ni meni. To je život, gdje ima lepih dana ima i onih drugih. Sve treba gledati sa pozitivne strane. Znate koja je najbolji eliksir? Onda kada se smije i okružen pozitivnim ljudima.

(Blic)