Magazin

"Ja sam dokaz da može" Slika trudnog muškarca na naslovnoj strani poznatog magazina je šokirala svijet (FOTO)

Trudni transrodni muškarac Logan Braun pozirao je za naslovnu stranu u koju danas gleda cijeli svijet, a komentari samo pljušte.

Muškarac trudan se slika u ogledalu
FOTO: LOGANECBROWN/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Logan Braun (27) je pozirao za naslovnu stranu „Pride“ izdanja magazina „Glamour“ i poručio: „Ja sam trudni trans muškarac i postojim. Šta god ko rekao, ja sam živi dokaz“.

Pozirao je u oslikanom odjelu, a naslovnu stranu ne prestaju da komentarišu milioni ljudi.

Logan je transrodni muškarac koji je zatrudnio sa nebinarnom osobom koja se bavi umjetnošću. Kaže da je njegova trudnoća bila neočekivana i da se činilo kao da mu je „cijeli svijet stao“ kad je uradio test koji je pokazao pozitivan rezultat. Ipak, kad je to prihvatio, privukao je pažnju javnosti dijeleći svoje iskustvo o trudnoći na blogu „Up The Duff Man“.- Proveo sam toliko vremena osjećajući stid i bijes prema sebi sve dok nisam pomislio: „Možeš da uživaš u ovome procesu ili da ga zaista otežaš sebi.”

Ja sam trudan čovjek i ponosan sam što radim ovo što radim – rekao je u intervjuu. . Ono zbog čega se osjećam osnaženo kao trans muškarac je to što kome god da kažem da jesam, ja sam ta osoba i to mi niko nikada ne može oduzeti – poručio je on u tekstu koji je izazvao veliku pažnju, kako u Britaniji, tako i u svijetu. Trenutno piše dvije knjige, autobiografiju i jednu o svojoj trudnoći kojoj je dao naslov „Stomak mog tate“, prenosi Nova.rs.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije