Zabava

“JAKO SAM PONOSNA NA NJU” Vršnjaci provocirali kćerku lijepe Nate, evo kako se ODBRANILA

Odluka Nataše Bekvalac da podrži inicijativu da se usvoji zakon o istopolnim zajednicama u Srbiji imao je velikog odjeka u javnosti.

“JAKO SAM PONOSNA NA NJU” Vršnjaci provocirali kćerku lijepe Nate, evo kako se ODBRANILA
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica ističe da je družeći se sa pripadnicima LGBT zajednice shvatila koliko su zapravo njihova ljudska prava ugrožena, iako o tome mnogi nemaju svijest budući da nemaju dodir sa tim, piše Expresstabloid.

– Ovaj zakon o istopolnim zajednicama ne sadrži u sebi usvajanje djece. Ovaj zakon uređuje samo osnovne potrebe i prava kada je u pitanju partnerstvo između dvoje ljudi – da jedno drugo mogu da posjete u bolnici, da partner koji je nezaposlen može da dobije zdravstvenu zaštitu zaposlenog partnera, da nakon smrti može da naslijedi njegovu penziju – objasnila je Nataša.

Na pitanje kako bi reagovala da jednog dana jedna od njenih kćerki dovede djevojku umjesto momka u porodični dom, Bekvalčeva ističe.

– Jedino ako su moje kćerke srećne i ja sam srećna. Ne znam šta bi trebalo da uradim, da se odreknem svog djeteta? Nikada! Moja Hana je doživjela neprijatnost. Rekli su joj da joj se mama “druži sa pederima”. Ona je to tako dobro odbranila i objasnila im da nije lijepo da pričaju ružno o drugim ljudima. Jako sam ponosna na nju – kaže Nataša.