Sudbine

Jasmin Stavros o borbi sa teškom bolešću "Nadam se da ću kad-tad prospavati noć bez jauka"

Jasmin Stavros nakon što je otkrio da se bori s teškom bolešću odnosno da ima rak kostiju za hrvatske medije govorio je o bolovima koje trpi.

Jasmin Stavros
FOTO: LUPO MUSIC/YOUTUBE/SCREENSHOT

Iako je nakon prvog ciklusa zračenja mislio da će bolovi biti manji ipak i dalje trpi jake bolove.

– Boli me i dalje, leđa me rasturaju, ali čini mi se da je intenzitet boli ipak nekako slabiji. Je li to zbog zračenja, zbog toga što pijem jake tablete protiv bolova ili zato što sam na bol već oguglao, što je ona postala sastavni dio mene, ja to ne znam kazati – rekao je.

– Puknuo mi je tada čir na dvanaestercu, a nakon nekih 12 dana koje sam proveo u bolnici u Karlovcu, vratio sam se kući, ali doma sam bio samo nekoliko sati, jer me sve divljački boljelo, pa su me onda kolima Hitne pomoći prebacili u Vinogradsku bolnicu – otkrio je Jasmin.

Pročitajte još

Pjevač je kazao da se veoma loše osjeća te da trpi jake bolove, zbog kojih je morao biti vraćen u bolnicu.

– Slabo jedem. Nije mi do jela, nije mi do ničega uz ovoliku bol. Ja se samo nadam da će kad-tad svanuti dan u kojem ću prospavati noć bez jauka, u kojem ću se probuditi bez boli –  rekao je, prenosi Klix.

Njegova porodica mu je trenutno najveća podrška, a u bolnicu mu stalno dolaze supruga i sinovi. Stavros ističe da je njima možda čak i teže nego njemu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije