Politika

„Je li patriotizam kada porodica tvoje savjetnice dobije 35 miliona iz budžeta za vrijeme korone“ Crnadak reagovao na Dodikove optužbe o izdaji

Najveća izdaja je uništavanje institucija i pljačka Republike Srpske, poručio je potpredsjednik PDP Igor Crnadak.

„Je li patriotizam kada porodica tvoje savjetnice dobije 35 miliona iz budžeta za vrijeme korone“ Crnadak reagovao na Dodikove optužbe o izdaji
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Reagujući na izjavu predsjednika Srpske, Milorada Dodika, da je politika PDP proračunata i plaćenička, lišena svakog patriotizma, Crnadak je rekao da je zbog politike SNSD „ili se učlani u stranku ili marš u inostranstvo“, desetine hiljada ljudi je pobjeglo odavde.

-I to je izdaja, za koju će se uskoro polagati računi. Dodik postane ljut i bijesan kad mu se kaže da ima nas koji istinski volimo Republiku Srpsku i koji znamo da se iza njegovog lažnog patriotizma krije isključivo lično bogaćenje. Milorade, moraš shvatiti da neki od nas nisu na prodaju. Neki od nas neće tvoje pare i neke od nas nemaš na svojim udbaškim snimcima. Nego, reci nam kad će zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske? Onaj koji si obećao Šmitu da ga nikad više nećeš vratiti na dnevni red Narodne skupštine. Je li to patriotizam? Hoćemo li malo o Medietiku? Kako je baš porodica tvoje savjetnice dobila 35 miliona iz budžeta za vrijeme korone? I to je patriotizam? – napisao je Crnadak na Fejsbuku.

Najveća izdaja je uništavanje institucija i pljačka Republike Srpske.Zbog politike SNSD "Ili se učlani u stranku ili…

Posted by Igor Crnadak on Thursday, November 30, 2023

Dodika pita i zašto ne dozvoljava premijeru Radovanu Viškoviću da objavi na šta je iz budžeta potrošeno 55 miliona kad je „ciganija“ napravila turnir u Banjaluci.

Pročitajte još

-Iz patriotskih razloga? Crni Milorade, kako vam je pedofil sa plastičnim kukom pobjegao u Hrvatsku u sred bijela dana na biciklu? Nisi tražio od svog frenda Zokija Milanovića da ga isporuči. Ima još na hiljade pitanja za tebe. Polako. Na kraju, pusti Vikiliks, ko je bio dašak svježeg vjetra na Balkanu, miljenik Medlin Olbrajt, njen omiljeni good guy? Ti ili ja – pita Crnadak.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije