Magazin

Jedan od najvažnijih dana u godini: Današnji datum je magičan, numerolozi tvrde da nosi posebnu simboliku

Numerolozi kažu da tri trojke u današnjem datumu donose posebnu energiju.

Jedan od najvažnijih dana u godini: Današnji datum je magičan, numerolozi tvrde da nosi posebnu simboliku
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RAS SRBIJA

Pošto ovaj datum 3.3.2023. sadrži trojke otkrivamo šta znači kada se ovi brojevi ponavljaju i da li imaju neko posebno značenje.

Čak je i drevni grčki filozof Pitagora pretpostavio da je značenje iza brojeva duboko značajno. U njegovim očima broj tri se smatrao savršenim brojem harmonije, mudrosti i razumijevanja. Moć trojke je univerzalna i trodijelna kao priroda svijeta: nebo, zemlja i voda.

Broj tri još od pamtiveka predstavlja trojstvo i to ne treba zanemariti. U trojstvu leže tri cjeline od kojih je sačinjen svaki čovjek a to su: um, duh i tijelo. Osim spomenutog, broj tri astrološki označava plodnost, širenje i ekspanziju, a kako prenosi energiju Jupitera ona ljudima daje ambicioznost, pokretljivost, kreativnost i sl. Takvi ljudi su iskreni, druželjubivi i duhoviti, zrače entuzijazmom i bezbrižnošću.

Pročitajte još

Mnogi se naravno pitaju postoje li neke negativne poruke koje broj tri može donijeti? Baš i ne, slažu se numerolozi. Naprotiv, ponavljajućim trojkama vas viša sila podsjeća da ostanete uravnoteženi i u balansu, piše Magazin Novosti.

Numerolozi smatraju da je ovaj dan najbolji za posao, a da mu se naročito trebaju obradovati oni koji priželjkuju sudbinski susret sa starim ljubavima. Izrazito dobar dan za biznis, sastanke, poslovne ručkove, viđanja… Biće to povoljan dan za susrete, dogovore i pregovore.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije