Digitalna Srpska

Jedinstvena prednost u svijetu muzike: Snepčet će vas povezivati i uživo sa koncertima

Sepčet je predstavio novo partnerstvo sa Tiketmasterom koje će olakšati praćenje emisija i pozivanje prijatelja.

Jedinstvena prednost u svijetu muzike: Snepčet će vas povezivati i uživo sa koncertima
FOTO: PAYETTE FORWARD /YOUTUBE/SCREENSHOT

Mini-aplikacija unutar Snapčeta funkcioniše kao servis za upoznavanje i može da organizuje izbor lokalnih emisija prilagođenih interesovanjima pojedinačnih korisnika.

Snapchat će vas zapravo povezivati uživo koncertima

Od korisnika se prvo traži da urade malu anketu, koja omogućava aplikaciji da sastavi listu umjetnika i događaja koji bi im se mogli svidjeti. Zatim mogu da prevlače ekran udesno ili ulijevo u zavisnosti od toga da li emisija izaziva interesovanje i da vide da li se nekom od njihovih snepčet prijatelja takođe dopao događaj. Snap Maps će prikazati predstojeće koncerte i događaje koji su u blizini.

Pročitajte još

Popularnost snepčeta kod demografskih grupa mlađih od 25 godina daje mu jedinstvenu prednost u muzičkom prostoru. Snap Inc. je nedavno zabilježio porast popularnosti, stekavši 13 miliona novih korisnika u posljednjem kvartalu 2021. Platforma se prošle godine udružila sa Univerzal Mjuzikom Grupom kako bi lansirala alatku za otkrivanje muzike. Sepčet parira samo Tik Toku kao odabranoj aplikaciji generacije Z, ali se ova druga istakla svojom sposobnošću da i nove i stare pjesme postanu viralne, piše PC Press.

Prihvati notifikacije