Svijet

JEDNA DRUGOJ SU NAJVEĆA PODRŠKA Melanija krije rođenu sestru Ines, konačno se saznalo kako izgleda i koliko liče (FOTO)

O privatnom životu Melanije Tramp zna se mnogo, no uprkos tome neke detalje uspjela je da sačuva od znatiželjnih očiju javnosti... Između ostalog gotovo ništa se ne zna o njenoj rođenoj sestri Ines Knaus.

JEDNA DRUGOJ SU NAJVEĆA PODRŠKA Melanija krije rođenu sestru Ines, konačno se saznalo kako izgleda i koliko liče (FOTO)
FOTO: PBS NEWSHOUR/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ines je dvije godine starija od Melanije, a one su oduvijek vrlo bliske i jedna drugoj su bile najveća podrška… Tako su se iz malog grada u Sevnici prvo preselile u Ljubljanu gdje su pohađale srednju školu i maštale o poslu u modnoj industriji.

Njihova majka Amalija radila je u fabrici odjeće za djecu, pa je ljubav prema šivenim, ručno rađenim komadima prenijela i na kćerke.

– One nikada nisu nosile odjeću iz prodavnice – rekao je svojevremeno neimenovan izvor.

U ranim 90 sestre su se preselile u Milano gdje je Melanija dobila ponudu da se oproba kao model, a Ines je maštala o karijeri modnog dizajnera. Ipak, nisu obje imale sreće – starija Ines nije bila dovoljno drčna.

– Zaista je željela da se bavi modom, ali nije znala kako da se probije. Nije bila poput ostalih djevojakam tamo, koje su se ponašale kao kraljice. Bila je pristojna i veoma fina – rekao je pariski fotograf El d Basevil koji je imao prilike da ih upozna.

Bilo kako bilo – Ines je nastavila da prati Melaniju, pa se sa njom preselila u Njujork, gdje i danas živi i to u luksuznom stanu u Park Aveniji, koji je u vlasništvu Trampove organizacije. Bavi se umjetnošću, a neke od njenih ilustracija i sama gospođa Tramp je kačila na svoj Tviter nalog.

Inače, Ines je vrlo aktivno koristila društvene mreže do 2016 – rado je dijelila svoje fotografije, kao i one iz detinjstva, pa čak i Melanijine. Ali, otkako je njena sestra postala prva dama nema novih postova!

U want photos ! ? ! I'll give u photos 📷 here w/ Louisa Beccaria

Posted by Ines Knauss on Thursday, March 31, 2016

Njih dvije gotovo nikada nisu fotografisane zajedno u javnosti, ali je upravo Ines za Melaniju osoba od povjerenja, i neko na koga se najviše oslanjala kada je riječ o odgajanju sina Barona.

– Ines je veoma posvećena sestra – kratko je prokomentarisala Luiza Bekarija, modna dizajnerka iz Milana, prenosi Blic žena.