Sudbine

“Jednom sam je spasao, a drugi put našao oproštajno pismo” Žena pokojnog pjevača POČINILA SAMOUBISTVO, cijelog života je patio za njom

Pjevač Bora Drljača, koji je preminuo 11. oktobra 2020. godine imao je uspješnu muzičku karijeru, uvijek je bio nasmijan i pozitivan, spreman za šalu, ali malo ko zna da je njegov život obilježila je velika porodična tragedija.

“Jednom sam je spasao, a drugi put našao oproštajno pismo” Žena pokojnog pjevača POČINILA SAMOUBISTVO, cijelog života je patio za njom
FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA

Naime, Borina supruga Verica prije mnogo godina je izvršila samoubistvo, što on nije prebolio do posljednjeg dana svog života, te mu je posljednja želja bila da bude sahranjen pored nje.

Drljači za života nije bilo jasno kako je preživio tragediju koja ga je zadesila. Pjevač je jednom prilikom otkrio da je u stanu pronašao njeno kratko oproštajno pismo, prenosi Blic.

– I dan danas patim za Vericom. I prije toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvijesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasio sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Vjerujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je spriječim – rekao je Drljača jednom prilikom.

On je svojevremeno ispričao i da je pronašao njeno oproštajno pismo.

– Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Djeca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sjećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi djecu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim.

Bora Drljača
FOTO: ZORAN ILIC/RINGIER

Bora je svojevremeno ispričao i kako je počela njegova ljubavna priča sa Vericom.

– Bio sam stari momak, preko 30 godina sam bio prešao, i onda sam došao u situaciju da sam mnogo žena imao, nisam mogao da se odlučim, i došao sam u situaciju da kažem Čekaj, moram da se oženim zbog djece. I, naišla je moja pokojna žena Verica. Nije naišla, ona je meni bila komšinica, prija. Ja sam kod nje odlazio kad je bila mala, nosio čokolade i tako dalje… Kad je narasla ja nisam bio duže vrijeme tu, u tom kraju, ona je učila trgovačko-ekonomsku školu i bila je na nekoj praksi. Ja kad sam ušao u prodavnicu da kupim ne znam šta, vidim lijepa devojčica. Ja kažem Mala, čija si ti?, kaže od toga i toga. Ja odmah zakažem uveče, kažem Ja ću te sačekati pa da se malo provozamo. Tako je to počelo. Inače, da me ona nije prevarila možda bih ostao neoženjen – pričao je Bora.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu