Zabava

Jelena Rozga nikako da stane na ludi kamen: Raskinula i vjeridbu, a povezivali su je sa sinom poznatog pjevača

Pjevačica Jelena Rozga važi za jednu od najpopularnijih zvezda u regionu. Hitovi, uspješna karijera i posećeni koncerti, ali joj po svemu sudeći ne ide u ljubavi. Mediji su je povezivali sa 11 godina mlađim klavijaturistom grupe „Magazin“ i sinom Tončija Huljića, Ivanom. Međutim, Jelena je ovo demantovala.

Jelena Rozga nikako da stane na ludi kamen: Raskinula i vjeridbu, a povezivali su je sa sinom poznatog pjevača
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Jedan od njenih najpoznatijih momaka je član benda „2Cellos“ Stejpan Hauser. Ona je dvije i po godine bila u emotivnoj vezi sa njim, a bili su u međuvremenu i vjereni. Iako su joj mnogi predviđali brak i djecu, do toga ipak nije došlo.

– Ovim putem želim obavestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molim vas da je poštujete – jasna je bila pjevačica, koja po svemu sudeći ne želi da tuguje i spremna je za nove ljubavi, prenosi Blic.

Tokom 2020. godine odjeknula je vijest u medijima da je pevačica navodno sa 12 godina mlađim dječkom koji je iz Beograda.

– Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Poslije Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost – naveo je tada Story.

Kako se tada navodila, Rozga je željela da njihova veza bude tajna.

– Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju ored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cijenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da obeljodane vezu – ispričao je tada izvor pomenutog magazina.

Prihvati notifikacije