Svijet

Jezivi detalji ubistva radnice u prodavnici: Zaurlao "nisi mi dala da vidim dijete" i onda je izbo 15 puta nožem

U Hrvatskoj se juče desilo jezivo ubistvo kada je u jednom trgovinskom lancu u Splitu muškarac izbo svoju bivšu partnerku nožem naočigled ljudi u prodavnici. Žena je potom preminula u bolnici.

Jezivi detalji ubistva radnice u prodavnici: Zaurlao "nisi mi dala da vidim dijete" i onda je izbo 15 puta nožem
FOTO: INDEX VIDEO/YOUTUBE/SCREENSHOT

Za ubistvo se sumnjiči Željko Đ. (54) koji je sa žrtvom V.P. (44) imao zajedničko dijete, ali nisu bili u vezi u posljednje vrijeme, piše Slobodna Dalmacija.

Policija ga nema evidentiranog kao počinitelja krivičnih djela, niti kao porodičnog nasilnika.

Nesrećna žena napadnuta je malo prije 15 sati dok je slagala artikle na policu kada joj je prišao bivši partner. Prvo je verbalno napao, a zatim je nasrnuo hladnim oružjem.

– Vikao je na nju: “Nisi mi dala da vidim dijete tri mjeseca!”. Onda je počeo da je ubada i nisam više mogla da gledam – ispričao je svjedok ubistva za Slobodnu Dalmaciju.

Prema prvim podacima, nesrećna žena ubodena je 15 puta. Odmah je prevezena u KBC Split, ali je preminula nedugo nakon napada.

Ubicu je savladao radnik obezbeđenja uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod. Policija je obavila uviđaj na mjestu zločina, a potom su krenuli u pretragu stana gde osumnjičeni živi.

Kako piše list, osumnjičeni i žrtva su navodno bili u brakorazvodnoj parnici, ali za taj podatak još uvijek nemaju potvrdu.

Prihvati notifikacije