Hronika

JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNOG UDESA Preminuo vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću (VIDEO)

U stravičnom saobraćajnom udesu kod Kruševca, koji se dogodio danas oko 16 sati, u direktnom sudaru poginuo je suvozač, a nekoliko sati kasnije i vozač automobila "opet astra".

JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNOG UDESA Preminuo vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću (VIDEO)
FOTO: RTV KRUSEVAC/YOUTUBE/SCREENSHOT

Vozač “opela” prištinskih tablica preminuo je večeras u Opštoj bolnici u Kruševcu. On je sa mjesta udesa dopremljen na odjeljenje intenzivne njege, a potom upućen na skener radi dalje dijagnostike. Međutim, prije nego što je trebalo da počne snimanje, podlegao je povredama, a ljekari su pokušali da ga povrate u život. Na žalost, ni pokušaji reanimacije nisu dali razultata i konstatovana je smrt. Vozač je imao teške politraume, povrede grudnog koša i stomaka, pišu Novosti.

Na licu mjesta, u udesu “opel astre” prištinskih tablica i “volvoa” beogradske registracije, život je izgubio suvozač iz “opela”. Drugi vozač je takođe povrijeđen, ali je stabilno; u udesu je zadobio prelom ručnog zgloba.

Tužilaštvo treba da utvrdi razlog zbog čega je došlo do udesa. Za sada je poznato da je vozilo prištinske registracije, krećući se iz pravca Kraljeva prešlo u suprotnu traku i udarilo u “volvo”.