Hronika

Još petorica iza rešetaka u vezi sa UBISTVOM PORODICE ĐOKIĆ: Među uhapšenima i sin Gorana Džonića (VIDEO)

Nakon što je Goran Džonić progovorio u pritvor i odao imena saučesnika u ubistvu porodice Đokić, uhapšeno je ukupno pet muškaraca među kojima je i sin samog Džonića.

Još petorica iza rešetaka u vezi sa UBISTVOM PORODICE ĐOKIĆ: Među uhapšenima i sin Gorana Džonića (VIDEO)
FOTO: : BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS SRBIJA

Blic je snimio privođenje dvojice osumnjičenih da su bili saučesnici u ovom monstruoznom zločinu.

Dvojica od privedenih su braća Konstantin i Kostadin Milošević koji su u selu Moravac poznatiji kao Jojke, treći muškarac je Marko Momčilović iz Žitkovca, bivši pripadnik MUP-a iz Beograda koji je bio u zatvoru zbog razbojništva nakon čega mu je oduzeta licenca, a četvrti je D.M. iz Ozrena.

Kako se sumnja, oni su iskoristili Gorana Džonića jer je bio blizak sa porodicom Đokić, tako što su mu prijetili i ucjenjivali ga.

Najnovija vijest koja je stigla jeste da je uhapšen i sin Gorana Džonića.

Nakon što je privedeno četvorica muškaraca u Nišu u vezi sa ubistvom porodice Đokić, Objektiv saznaje da je priveden i sin Gorana Džonića koji je optužen za ubistvo porodice.

Sin Gorana Džonića koji je uhapšen živio je u naselju Pantelej u Nišu i bio je vatrogasac kao i njegov otac.

Drugi sin Gorana Džonića radi u vojci.

Privedeni u “poršeu”

Dvojica koju je Blic snimio su uhapšeni danas oko 17.10 časova. Istovremeno, pred nišku policiju šlep kamion Parking servisa, dovezao je I džip “porše kajen” aleksinačkih registarskih oznaka.

Reporter Blica koji se našao na licu mjesta, zabilježio je dolazak policijske marice sa rotacionim svjetlima I sirenom pred sjedište niške policije gdje je prethodno zaustavljen saobraćaj u bočnim ulicama. Sa rukama vezanim lisicama iza leđa, dvojica pripadnika interventne jedinice prvo su sprovela jednog muškarca, bukvalno utrčavajući sa njim u zgradu policije, a nakon nekoliko trenutaka i drugog, vidno krupnije građe, po istom scenariju, sa rukama vezanim na leđima. Sprovođenje uhapšenih jedan policajac bilježio je kamerom. Pred zgradu niške policije, ubrzo je dovezen i luksuzni “poršeov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu koji su na sebi imali pancire i pištolje na opasačima, što znači da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja.

Kako Blic saznaje, dvojica muškaraca uhapšeni su oko 17 časova u Ulici Kosovke devojke u niškom naselju Pantelej, u planiranoj akciji policije.

– Oni su ušli u Kosovke djevojke kod Pantelejske crkve i krenuli prema Pantelejskoj ulici, kada su ih, poslije nekoliko stotina metara, zaskočili policajci. Očigledno su ih čekali na tom mjestu jer ko uđe u Kosovke devojke, ne može ni levo ni desno, a tu je uvek gužva, tako da nema bežanja. Inspektori u civilu sa pancirima i policajci u punoj opremi, istrčali su za nekoliko sekundi i savladali dvojicu muškaraca. Sve se završilo brzo, džip je posle toga odmah zakačen za vozilo Parking servisa i odšlepan, kaže za Blic – jedan od očevidaca.

Prihvati notifikacije