Svijet

Još uvijek NEPOZNAT IDENTITET dvoje poginulih: Vozač autobusa sproveden u pritvor

Hrvatska policija saopštila je da je za osam poginulih osoba utvrđen identitet, dok se za dvoje poginulih nastavlja postupak utvrđivanja identiteta.

Još uvijek NEPOZNAT IDENTITET dvoje poginulih: Vozač autobusa sproveden u pritvor
FOTO: ĐORĐE KOKOŠAR/RAS SRBIJA

U saopštenju je navedeno i da je vozač, osumnjičeni 52-godišnji državljanin Kosova, uz krivičnu prijavu zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela izazivanja saobraćajne nesreće u drumskom saobraćaju predat pritvorskom nadzorniku, a potom će biti predat i Županijskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu na dalje postupanje. Nakon što ga tokom prijepodneva predamo pritvorskom nadzorniku, naknadno će biti priveden i u Državno odvjetništvo na prvo ispitivanje. Državno advokatsvo će donijeti potom odluku o daljnjem tijeku postupka, odnosno o tome hoće li za vozača zatražiti pritvor ili će se ga pustiti na slobodu za SBplus rekao je ranije Brezić iz PU brodsko-posavske dodavši da Državno tužilaštvo vozača može ispitati i sutra tokom prijepodneva, ali izglednije je da će se sve odigrati danas tokom dana, prenosi Index.

Pročitajte još

U nesreći kod Slavonskog Broda juče ujutro smrtno je stradalo 10 osoba, hitna pomoć zbrinula je 44 osobe, 15 je teško povrijeđenih, a među njima je i jedna djevojčica. U autobusu kosovskih registarskih oznaka bilo je 69 osoba, među kojima dva vozača.

Hitna pomoć zbrinula je 42 povrijeđene osobe u slavonsko-brodskoj bolnici, a dvije u novogradiškoj.

Dvije osobe su još uvijek kritično.

Prihvati notifikacije