Zabava

Jurila ga je nožem nekoliko puta: Evo kako izgleda sestra Ognjena Amidžića, a tek kada čujete čime se bavi (FOTO)

Ognjen Amidžić zahvaljujući svojoj emisiji "Amidži šou", jedan je od najpopularnijih i najpoštovanijih voditelja u Srbiji, međutim, malo ko zna da on ima sestru Maju koja se ne bavi javnim poslom.

Jurila ga je nožem nekoliko puta: Evo kako izgleda sestra Ognjena Amidžića, a tek kada čujete čime se bavi (FOTO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Naime, Ognjen je jednom prilikom na svom Tviteru poručio:

– Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski – objavio je on na Tviteru, a sestra mu je uzvratila srcem.

Ognjen je svojevremeno priznao da se prema Maji nikada nije ponašao kao stariji brat, a onda i objasnio njihovu dinamiku.

– Razlika između nas je dvije i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvijek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam volio da je iznerviram i onda da se smijem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem… – pričao je on za domaće medije jednom prilkom, pa nastavio:

– Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli – zaključio je tada voditelj, piše Blic.

Prihvati notifikacije