Zabava

"KADA BUDE SVADBA, ZNAĆETE" Rada Manojlović viđena sa misterioznim muškarcem, odmah krenule priče o njihovom odnosu

Ljubavni život Rade Manojlović intrigira javnost, a prije nekoliko dana su se pojavile fotografije pjevačice i muškarca za kojeg se tvrdilo da joj je dečko.

Rada Manojlović
FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER

Iako je pjevačica rekla da je to u stvari njen vozač i prijatelj, mnogi u ove navode nisu povjerovali, što je Manojlovićevu razbjesnilo.

– Neću više komentarisati ovu temu, tako da ako ćete me čekati na aerodromu džaba čekate. Više ništa ne priznajem niti demantujem, niti objašnjavam. Nije ničija stvar da li i koga imam u životu. Stvarno sam bila više nego predobra i iskrena svih ovih godina što mislim da mi se baš nije isplatilo. Lijepo sam rekla, kada bude svadba znaćete. Mislim da je to pošteno – napisala je Rada na svom Instagram nalogu.

Pročitajte još

Podsjetimo, Rada je nedavno progovorila o svom ljubavnom statusu, a tada je rekla kako joj muškarci ne prilaze.

– Ne znam da li se plaše, ali niko mi ne prilazi (smijeh). Niko mi ne prilazi zato što sam dosta odbojna, samo sam nasmijana pred tobom i pred kamerama. Ovako sam vrlo nepristupačna i nisam zainteresovana. Zaista sam samo nasmijana i fina pred novinarima i sedmom silom, dok uživo ne odajem taj osjećaj i taj vajb da neko može da mi priđe da me „startuje“. Nisam zainteresovana i to se nekako vidi, mislim dva metra oko mene (smijeh) – ispričala je Rada u razgovoru za Grand.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu