Zabava

Kada će Laća progovoriti o dugovima: 40 dana bez Marine Tucaković, ESTRADA U PANICI

Prošlo je 40 dana od smrti Marine Tucaković, koja je umrla 19. septembra u 67. godini, nakon duge i teške bolesti.

Kada će Laća progovoriti o dugovima: 40 dana bez Marine Tucaković, ESTRADA U PANICI
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Kako se očekuje, danas bi trebalo i da se održi 40-dnevni parastos na Novom groblju, gdje je Marina i sahranjena, a kojem će prisustvovati članovi najbliže porodice.

Iako je Marinin sin Milan Laća Radulović najavio da će komemoracija, na kojoj bi svi oni koji nisu došli na sahranu mogli da se oproste od Marine i odaju joj počast, biti održana nakon 40 dana, još se ne zna tačan datum.

– Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumijevanju. Ožalošćeni Aleksandar i Milan Radulović – pisalo je u jednom od Laćinih tvitova.

FOTO:  EMIL ČONKIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: EMIL ČONKIĆ/RAS SRBIJA

Pored toga, mediji su s nestrpljenjem čekali da prođu ovi dani žalosti kako bi sa Milanom porazgovarali o mnogim pitanjima u vezi sa smrću njegove majke, na koje je on obećao da će dati odgovore nakon 40 dana od upokojenja.

– Obećao sam da se neću oglašavati neko vrijeme nakon što je sahranimo. Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kad prođe žalost, progovoriću – istakao je Laća na dan sahrane.

Pročitajte još

Podsjetimo, samu sahranu obilježio je navodni skandal, kada je Laća napravio neprijatnu scenu pored groba i zabranio prilazak Ceci Ražnatović, Milanu Kaliniću i Saši Matiću.

– Imajte razumjevanja, molim vas da ne prilazite grobu, ostali mogu – rekao je on, navodno, pored groba svoje majke.

Mnogi sa estrade, takođe, strahuju od Milanove ispovijesti, u kojoj će on izneti sve estradne tajne, a svakako da će najinteresantnije biti čuti ko je sve od pevača ostao Marini dužan veliki novac za tekstove, zbog kojih ih je ona zvala neposredno pred smrt i molila ih da dug vrate njenoj porodici, piše Kurir.

Podsjetimo, Marini je početkom 2018. dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pjevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pjevača kojima je pisala pjesme su: Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Saša Matić, Ana Nikolić i brojni drugi, piše Blic.

Prihvati notifikacije