Sudbine

"Kada je vidio otvorenu kapiju, znao je da se nešto dešava" Tri godine spavao na podu zbog teške bolesti supruge, omiljeni zadrugar nosi veliku tugu

Svetislav Stevanović Limeni tri godine je propatio zbog bolesti supruge Milene, te je čak spavao na podu da nju ne bi povrijedio tokom sna.

"Kada je vidio otvorenu kapiju, znao je da se nešto dešava" Tri godine spavao na podu zbog teške bolesti supruge, omiljeni zadrugar nosi veliku tugu
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE SCREENSHOT

Unuka Jelena i sin Saša, poznatiji kao Joca Poštar, ispričali su sve o tragediji u porodičnom domu Stevanović koja se nedavno odigrala. Mnogi su upoznati s činjenicom da je Limeni izgubio suprugu Milenu, koja se tri godine borila sa teškom bolešću, a tu najvažniju bitku izgubila je samo desetak dana prije početka “Zadruge 5”.

Unuka Jelena se prisjetila perioda i odrastanja s bakom i dekom, pa su je ujednom trenutku emocije toliko obuzele da je zaplakala.

– Voljela sam da se igram s djedom i babom u dvorištu, on je sve vrijeme vjerovao i nadao se da će baba ozdraviti, ali, eto, desilo se to. Otac nije htio da ga zove jer je on bio na kastingu kada je ona umrla – govori Jelena, prenosi Blic.

Saša priča i kako je on brinuo o ženi dok je bila na samrtničkoj postelji.

– Spavao je na podu da je ne bi slučajno povrijedio tokom noći. Eto, kako je legla, tu na krevetu, tako je i zaspala i više se nije probudila. Nisam htio da ga zovem, nisam znao kako to da mu ‘kažem. Ipak je on bio na kastingu, ali kada je došao kući, samo je ispustio torbu kada je vidio otvorenu kapiju, znao je da se nešto dešava – ispričao je sin Limenog.

Limeni je postao viralan preko noći na internetu zbog žustrog i ekscentričnog ponašanja tokom utakmica. Inače, on se smatra jednim od najomiljenijih učesnika “Zadruge 5”, po mišljenju gledalaca.

Prihvati notifikacije