Hronika

KAFANA SLUŽILA KAO PARAVAN Uhapšene djevojke kažu da su se prostitucijom bavile zbog TEŠKE MATERIJALNE SITUACIJE

Muškarac V. G. (57), njegova supruga E. G. (49) i njihov saradnik N. O. (41) iz okoline Šapca koji su uhapšeni pod sumnjom da su se bavili trgovinom ljudima i podvodili djevojke za novac u kafani "Zlatna greda" biće saslušani danas.

KAFANA SLUŽILA KAO PARAVAN Uhapšene djevojke kažu da su se prostitucijom bavile zbog TEŠKE MATERIJALNE SITUACIJE
FOTO: M. C. G./RAS SRBIJA

Djevojke koje su uhapšene u kafani takođe su saslušane u Šapcu, a iz izvora bliskih istrazi saznajemo da su izjavile da ih je teška materijalna situacija naterala da se bave prostitucijom.

Djevojke su smještene u ustanovi u Beogradu koja pruža podršku i pomoć žrtvama trgovine ljudima.

Inače, u kafanu “Zlatna greda” koja je služila kao paravan za prostituciju dolazili su ugledni biznismeni, koji su dovodili svoje poslovne partnere.

Pročitajte još

Prostituciju su “vodili” muž i žena. Takođe, oni su imali su i saradnika, koji je u kafani bio zaposlen kao konobar.

U okviru kafane V. G. (57), njegova supruga E. G. (49) imali su apartmane u kojima se prostituacija događala. Djevojke koje su vrbovali imaju od 20 do 25 godina, a prema riječima mještana sve su bile jako lijepe, njegovane, sređene… Djevojke su iz Bosne i Hercegovine, Šapca i drugih gradova u Srbiji.

Policija je juče izvršila pretres ovog objekta, gdje je zatekla četiri djevojke, koje su, kako se sumnja, pružale seksualne usluge i tri muškarca koji su bili korisnici seksualnih usluga, piše Blic.