Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KAKAV NAČIN ZA RASKID Odao ga pametni sat, u četiri ujutru mu FIZIČKA AKTIVNOST BILA NA VRHUNCU

Zabava
Autor:

Foto: Janeashleyslater/Instagram

Voditeljki Džejn Slejter dečko je poklonio pametni sat, ali tada nije ni slutio da će se uskoro gorko pokajati. Naime, njih dvoje su uskladili svoje aktivnosti na satu kako bi se međusobno motivisali, a pokazalo se da je baš zbog toga dečko postao bivši.

Džejn je sa balonima stigla na vrata svog dečka kako bi ga iznenadila za rođendan. Kako ga nije bilo kod kuće niti joj se javljao, počela je da brine.

Kasnije je primjetila da sat pokazuje povećanu fizičku aktivnost njenog dečka. Bilo je četiri ujutru, pa joj je odmah bilo jasno čime se u tom trenutku bavio.

– Bivši dečko mi je poklonio pametni sat za Božić. Svidio mi se. Nisam zamrzila ovu spravu sve dok jedne noći moj dečko nije nestao, a fizička aktivnost mu je bila na vrhuncu. Stvarno bih voljela da ova priča nije istinita – napisala je na Tviteru.

To nije bio jedini dečko koji ju je prevario. Voditeljka bi, kako kaže, mogla da napiše knjigu na temu prevara.

– Bila sam s tipom koji se napio i doveo drugu devojku kući, jer je zaboravio da ja spavam kod njega. Sljedeće jutro trebalo je da idemo u crkvu pa sam ostala da spavam kod njega – dodala je.

(Daily mail)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO