Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“KAKO ON DA ODE” Vozač koji je pokosio tinejdžere i pobjegao, izgubio dijete u nesreći (VIDEO)

Hronika
Autor:

Foto: M.C.G./RAS Srbija

Vozač “golfa” koji je uhapšen zbog sumnje da je pobjegao sa mjesta nesreće nakon što je u četvrtak uveče u selu Salaš Crnobarski kraj Bogatića automobilom udario troje tinejdžera, prije nekoliko godina izgubio je sina u saobraćajnoj nesreći.

Mještani ovog mirnog sela kažu da su veoma potreseni zbog svega što se dogodilo kobne noći i da je pravo čudo kako su djeca preživjela nesreću.

Petra Nedeljković, baka povrijeđenih djevojaka A. B. (15) i S. B. (18), je rekla da su njene unuke šetale sa rođacima i drugovima kada je na njih naletio “golf”.

– Unuka me je pozvala u 12 časova noću na telefon. Čula sam samo kako plače i kaže da su u bolnici – rekla je Petra Nedeljković i dodala da je na mjestu nesreće pronašla samo njihove papuče.

Prizor je prema riječima mještana bio stravičan.

– Njih petoro je uveče šetalo ulicom, bili su čitav dan u nadničenju i htjeli su malo da prođu selom pred počinak. On je naletio na njih i u sljedećem trenutku čuli su se jauci. Dvije djevojčice su ležale na zemlji i plakale, dok je dječak od siline udarca odletio nekoliko metara dalje, a on je pobjegao – pričaju šta se dogodilo kobne noći.

Veoma su ogorčeni što je vozač pobjegao sa mjesta nesreće, pogotovo što su, kako kažu, čuli da je prije desetak godina on sam imao porodičnu tragediju.

– Čuli smo da mu je sin poginuo u jednom selu u Mačvi, imao je samo 19 godina. Bio je sa još trojicom momaka u kolima i pri velikoj brzini su udarili u bankinu i isprevrtali se. Dva momka su na mjestu ostala mrtva, a jedan od njih je navodno i sin ovog vozača “golfa”. Pa kako on da ne stane sada, već da pobjegne i ostavi ih tako povrijeđene – pitaju se ogorčeni mještani koji su htjeli da ostanu anonimni.

Troje povrijeđenih tinejdžera odmah je prevezeno u bolnciu. Djevojčice, kojima su konstatovane lakše povrede otpuštene su na kućno liječenje, dok je dječak zadržan na Odjeljenju ortopedije.

Policija je dan nakon nesreće identifikovala i uhapsila osumnjičenog, koji se nakratko zaustavio kada je odmakao od mjesta nesreće da bi uklonio tablice sa vozila.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njega će biti podnijeta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći.

Blic je došao u posjed snimka na kojem se vidi kako osumnjičeni za ovu nesreću juri kroz selo velikom brzinom pod dugim svjetlima na putu ka mjestu gdje je kasnije izazvao nesreću.

Video možete pogledati OVDJE.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO