Hronika

Kamere zabilježile krvavi napad ispred splava: Mladić kojeg je pretukao poznati bokser PAO U KOMU (VIDEO)

M. V., muškarac kojem je bokser Petar M. (39) slomio lobanju, odnosno, pokušao da ga ubije, na jednom poznatom beogradskom splavu je u - komi.

Određen pritvor bokseru Petru
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE / SCREENSHOT

Povrijeđeni mladić je u komi, šanse da preživi su 50 odsto, a i ako preživi pitanje je kako će biti – rekao je sagovornik iz istrage.

Sigurnosne kamere splava zabilježile su momenat u kom bokser prilazi mladićima i započinje tuču.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, tri mladića stajala su na mostiću kada se Petar M. zaletio ka njima i dva puta pesnicom u glavu udario jednog od njih nakon kraće rasprave. Potom je nasrnuo na drugog, koji je pokušao da ih razdvoji, pri čemu ga je oborio na pod i pao preko njega

Treći muškarac koji se nalazio na mostiću sve vrijeme je pokušavao da razdvoji boksera od ostala dva mladića, ali je Petar protrčao pored njega i nastavio da tuče mladića kog je prvog napao. Svaki put kada bi se mladić oslobodio, bokser bi otišao za njim i nastavio pesnicama da ga udara u glavu.

Saslušan u Višem javnom tužilaštvu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Petar M. (39) zbog sumnje da je 1. jula ove godine kao radnik obezbjeđenja na jednom beogradskom splavu bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da liši života M.V, dok je S.V. nanio lake lako tjelesne povrede. Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Pročitajte još

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga – zbog opasnosti od bjekstva, da ne bi uticao na svjedoke, da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično djelo Teško ubistvo u pokušaju, piše Telegraf.

Sumnja se da je 1. jula oko 00.40ispred ulaza na splav na savskom keju, najprije radnik obezbijeđenja M.K. ušao u raspravu sa M.V. i S.V, u koju se takođe radnik obezbijeđenja Petar M. uključio, pa je iz nepoznatih razloga krenuo da pesnicama udara oštećene u predjelu glave i tijela. M.V. je pokušao da bježi, ali je Petar M, kako se sumnja, nastavio da ga udara, usljed čega je oštećeni pao, a Petar M. mu je zadao još jedan udarac u predjelu glave pesnicom, nanijevši mu time teške tjelesne povrede opasne po život u vidu preloma temene kosti, uz krvarenje između mozga i lobanje. Dok je M.V. ostao da leži, Petar M. je nastavio da udara S.V. pesnicom u predjelu glave i tijela, nanijevši mu lake tjelesne povrede, nakon čega je okrivljeni napustio lice mjesta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije