Biznis

KAMIQ START prodajna akcija

Nova prodajna akcija u ŠKODA BiH obećava uspješnu godinu. KAMIQ START prodajna akcija nudi tri potpuno besplatna paketa opreme, na tri nivoa opreme KAMIQ modela.

KAMIQ START prodajna akcija
FOTO: ŠKODA

Paket KAMIQ Active START: BluetoothEl. podizači prozora naprijed i nazadRetrovizori i ručke vrata u boji vozilaStražnji parking senzori

Paket KAMIQ Ambition START: Indikator prepoznavanja umoraCLIMATRONICCentralni naslon za ruku + 2x USB utoraRadio uređaj BoleroSmart LinkPreklopiva stražnja klupa sa naslonomZatamnjena staklaEl. podizači prozora naprijed i nazadStražnji parking senzoriTempomat + limitator brzineFULL LED stražnja svjetla s animacijom

Paket KAMIQ Style START: Indikator prepoznavanja umoraKESSY sistemCentralni naslon za ruku sa 2 USB utoraPanoramski krovGrijana prednja sjedišta + grijane mlaznicePreklopiva stražnja klupa sa naslonomZatamnjena staklaDigitalna instrument tablaSmart link

Uštede na pomenutim paketima se kreće od 1.140 KM do 3.900 KM. Potencijalnim kupcima na raspolaganju su posebne ponude finansiranja od strane kompanije Porsche Leasing.

KAMIQ je obogatio SUV ponudu marke ŠKODA i sada se nalazi u „društvu” modela KAROQ i KODIAQ. On dijeli istu platformu kao model SCALA i u odnosu na nju ima 39 mm veće rastojanje od tla.

Nudi se u tri nivoa opreme: ACTIVE, AMBITION i STYLE. U serijskoj opremi, već od ACTIVE-a se nalazi FRONT ASSIST i LANE ASSIST, pomoć pri kretanju u brdu, prednja i zadnja LED svjetla, klima uređaj itd. Istaknute stavke dodatne opreme su: Digitalna instrument tabla, električno otvaranje prtljažnika, FULL LED svjetla naprijed i nazad itd.

U KAMIQ-u se nalazi pregršt SIMPLY CLEVER rješenja. Najistaknutije su: držač parking karte, strugač za led u poklopcu za gorivo, mnoštvo pretinaca, poseban lijevak za sipanje tečnosti za vjetrobransko staklo i drugi.

KAMIQ je najduže vozilo u svojoj klasi i ima najduže međuosovinsko rastojanje u klasi što garantuje odlične vozne karakteristike i bogat prostor u unutrašnjosti.

Više informacija o akciji se mogu dobiti kod najbližeg Škoda partnera ili na web stranici www.skoda.ba.

A.E.