Regioni

KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ZVORNIKA Stevanović dobio podršku DNS, SPS I NDP

Predstavnici zvorničkih gradskih odbora SNSD-a, DNS-a, SPS-a i NDP-a potpisali su danas Sporazum o saradnji i podršci zajedničkom kandidatu Zoranu Stevanoviću (SNSD) za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima.

KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ZVORNIKA Stevanović dobio podršku DNS, SPS I NDP
FOTO: SRNA

Sporazum su potpisali predsjednici gradskih odbora DNS-a Zoran Obrenović, NDP-a Drago Milošević, SNSD-a Zoran Stevanović i šef Povjereništva Gradskog odbora SPS-a Vladimir Mijatović.

Stevanović je, nakon potpisivanja Sporazuma, rekao da je saradnja sa DNS-om, SPS-om i NDP-om bila uspješna i svih prethodnih godina.

– Neke partije su mijenjale nazive, odvajale se, ali mi radimo sa ljudima. I Mijatović, i Obrenović, i Milošević sve vrijeme zajedno su sa nama u sprovođenju politike koja će ovom gradu donijeti dobro i bolje u periodu koji je pred nama – naveo je Stevanović.

Ističući da će saradnja biti nastavljena u interesu svih sugrađana, Stevanović je izrazio zadovoljstvo što su potpisnici Sporazuma iz ove tri političke partije uspješni poslovni ljudi, preduzetnici i privrednici.

– Oni razumiju sve probleme koji nas okružuju i oni će svojim korisnim sugestijama uvijek biti, zajedno sa mnom i sa ostalim našim koalicionim partnerima, na usluzi našim sugrađanima – rekao je Stevanović.

Obrenović je naglasio da potpisivanjem sporazuma žele da potvrde saradnju i podršku DNS-a sadašnjem i budućem gradonačelniku Zvornika.

– DNS, zahvaljujući bogatom iskustvu u saradnji sa Stevanovićem u prethodnom periodu, bez ijedne dileme svojim punim kapacitetom podržava Stevanovića za gradonačelnika – naveo je Obrenović.

Prema njegovim riječima, Zvornik je danas drugačiji u mnogo čemu, a prethodni period je bio razvojno orijentisan, sa ciljem boljeg života stanovnika Zvornika.

Mijatović je napomenuo da je SPS mlada partija, koja ima veliku tradiciju.

– Drago mi je da potpisujemo podršku sadašnjem i budućem gradonačelniku, još mi je draže što sam bio podrška Stevanoviću za prvi mandat 2007. godine, a evo sada i za ovaj naredni – rekao je Mijatović.

Prema njegovim riječima, od dolaska Stevanovića na čelo grada, Zvornik se promijenio mnogo nabolje u infrastrukturnom i svakom drugom pogledu.

– Vjerujem da ćemo u narednom periodu raditi na zajedničkim projektima i da ćemo omogućiti i mladima da realizuju svoje ideje, moramo se boriti za mladost i da ostaju ovdje – rekao je Mijatović.

Milošević je poručio da je NDP odlučio da podrži sadašnjeg i, kako je naveo, budućeg gradonačelnika zbog njegovog dosadašnjeg rada i rezultata i dodao da se sve ono što je Stevanović učinio prethodnih godina primijeti u gradu Zvorniku, a zbog čega i ima podršku NDP-a.

Stevanović je prethodnih dana potpisao sporazume i sa predsjednicima gradskih odbora Demosa Spomenkom Stevanović i SP-a Nebojšom Galićem.