Svijet

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU Najdebljeg čovjeka na svijetu ostavila vjerenica

Nekadašnjeg najdebljeg čovjeka na svijetu ostavila je vjerenica. Ona je istakla da joj je “seks sa njim bio sjajan”, a razlog za raskid je bilo to što je, kako kaže, više volio hranu nego nju.

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU Najdebljeg čovjeka na svijetu ostavila vjerenica
FOTO: PROFIMEDIA

Rebeka Mauntin iz Masačusetsa počela je da se viđa sa Polom Mejsonom 2013. godine, nakon što ga je vidjela u dokumentarcu “Jedenje do smrti: Najdeblji čovjek na svijetu”. On se tada preselio u Ameriku iz Velike Britanije da bi bio sa njom.

Oni su, prema njihovim riječima, uživali u odličnom seksu, iako je ona imala samo 50 kilograma. U tom trenutku, toliko je bio težak samo višak njegove kože.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ja izlazim sa muškarcima koji me privuku emotivno, pa to preraste u fizičku privlačnost. Sa njim sam kliknula istog trenutka – objasnila je Rebeka.

Sreća je potrajala do kraja 2015. godine kada se Pol vratio starim navikama kada je hrana u pitanju.

Pri najvećoj težini, Pol je imao 445 kilograma i unosio je u sebe 20 hiljada kalorija na dan. Imao je operaciju smanjenja želudca, ali ga to nije spriječilo da poželi svoj stari životni stil. Ubrzo je napustio svoju dijetu u korist brze i kalorične hrane.

Rebeka vjeruje da je prebrzo izgubio težinu, što je dovelo do jo-jo efekta. Pokušali su da obnove svoju vezu i da zajedno pokušaju dijetu koja podrazumijeva da jedu samo meso i povrće.

Međutim, Pol je ubrzo počeo da jede i hljeb, a to je bila kap koja je prelila čašu za Rebeku.

Ostavila ga je zauvijek, a on se sada vraća u Veliku Britaniju na liječenje, uključujući operaciju koljena, popravku bajpasa i liječenje osam stomačnih kila.

(Blic)