Hronika

KARAMBOL NA "MAGISTRALI SMRTI" U lančanom sudaru više teško povrijeđenih, jedan auto potpuno uništen

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na "magistrali smrti", u mjestu Donja Gorevnica kod Čačka, u kome su učestvovala tri putnička vozila.

KARAMBOL NA "MAGISTRALI SMRTI" U lančanom sudaru više teško povrijeđenih, jedan auto potpuno uništen
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

U ovom udesu povrijeđene su tri osobe, a zbog ovog incidenta na putu Čačak Kraljevo stvorene su velike kolone vozila i saobraćaj se odvija neizmjenično.

– Dogodio se lančani udes u kome je zbog preticanja kolone došlo do sudara tri putnička vozila. Jedan auto koji je učestvovao u udesu je potpuno uništen, dok je na ostalima pričinjena veća materijalna šteta – kazao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Pročitajte još

Odmah po prijavi na lice mjesta stigle su ekipe Hitne pomoći koje su povrijeđene učesnike transportovali u Opštu bolnicu u Čačku.

– Na urgentno odeljenje primljene tri muške osobe povrijeđene u saobraćajnom udesu. Sva tri pacijenta stabilnih vitalnih parametara. Prvi povrijeđeni starosti 35 godina sa povredom vrtne kičme. Drugi povrijeđeni starosti 45 godina sa povredom donjeg ekstremiteta i stopala i treći povrijeđeni starosti 24 godine sa povredom glave i vrata. U toku je dijagnstika pacijenata. Za dalje informacije o težini tjelesnih povreda, poslije odrađene dijagnostike – potvrdila je Marija Stranjanac iz ove Zdravstvene ustanove.

Nakon obavljenog detaljnog uviđaja, pripadnici saobraćajne policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nesreće, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije