Zabava

KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU “Ja sam uvijek gola, a najbolje sam obučena na estradi” (VIDEO)

Pjevačica Jelena Karleuša, je zbog provokativnog stajlinga i izgleda na snimanju emisije Zvezde Granda okarakterisana kao smjela, a ona je na to dodala i da je hrabra žena.

KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU “Ja sam uvijek gola, a najbolje sam obučena na estradi” (VIDEO)
FOTO: KARLEUSASTAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako je rekla, iako je često “gola”, uvijek je najbolje obučena žena. Uvijek imam tu povišenu temperaturu, nadam se, ne od korone, ali vrela sam žena. Meni nikada nije hladno, vrlo rijetko nosim čarape, rijetko i nešto toplije obučem… Kad malo bolje razmislim ja sam uvijek gola, a uvijek sam najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se dešava na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena rekla je Karleuša za Telegraf.

Takođe, prokomentarisala je nedavno hapšenje repera Stefana Đurića Raste zbog posjedovanja marihuane.

Ona je pružila podršku Rasti da što prije pravno riješi ovaj problem, a naglasila je da, iako nije poročna, podržava legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

Kada je riječ o Rasti, jednom sam ga nakratko upoznala i smatram da je on dobar dečko, koliko sam čula i dobar je otac. Kada je riječ o marihuani, u Americi i mnogim zemljama na planeti marihuana je dozvoljena legalizovana u medicinske svrhe i van medicinskih svrha – rekla je Karleuša i dodala:

Jednog dana će vjerovatno i biti i u Srbiji, do tada treba da se poštuje zakon. Smatram da se dvostruki aršini u ovoj zemlji u definitivno se slamaju na javnim ličnostima, običnim ljudima, jer veliki kriminalci, zlikovci, ljudi koji prodaju na tone mnogo ozbiljnih opijata prolaze jako lijepo, lijepo žive, a jedan Rasta je razapet – rekla je ona.

Ona je dodala se se nada da će Rasta biti pametan i da više neće upadati u probleme.