Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Karleuša NAPUSTILA SNIMANJE Zvezda Granda, a kolegama se žalila da joj se TRESU RUKE

Zabava
Autor:

Foto: Svet, Rajko Ristić/Promo

Pjevačica Jelena Karleuša imala je danas snimanje “Zvezda Granda”, a isto je večeras napustila vidno neraspoložena, u pratnji menadžera, dok joj nimalo nije bilo lako da ocjenjuje kandidate u muzičkom takmičenju, nakon što je javnost saznala za njenu aferu sa Ognjenom Vranješom.

Jelena Karleuša se na snimanju žalila Mariji Šerifović i Đorđu Davidu da joj se tresu ruke, a za razliku od prethodnih puta, kada je na snimanja emisija dolazila mahom raspoložena, sada nije željela da komunicira sa predstavnicima sedme sile.

Jelena se i po odlasku krila iza velikih naočara, dok je brzo ušla u automobil koji ju je čekao ispred, piše Blic.

Večeras je isplivao novi provokativan snimak Jelene Karleuše, o kom ne prestaje da se priča, a više detalja o tome pronaći ćete OVDJE.

Podsjetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dvije godine, a Karleuša je u jednom obraćanju javnosti i prijetila Vranješu. Pjevačica je u jeku afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gdje su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO