Zabava

KATARINA GRUJIĆ O KRIZI NA ESTRADI "Spustila sam cijenu, plašim se da neću raditi nigdje"

Pjevačica Katarina Grujić progovorila je o aktuelnoj situaciji, kada zbog korona virusa ima sve manje nastupa, ali i o vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

KATARINA GRUJIĆ O KRIZI NA ESTRADI "Spustila sam cijenu, plašim se da neću raditi nigdje"
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Katarina je priznala da je spustila cijenu svojih nastupa.

– Imala sam dosta nastupa dok su splavovi radili. Naravno, spustila sam svoju cijenu za pedeset odsto sigurno. Zato što su i poslodavci u problemu, kao i pjevači. To je zato što se međusobno razumijemo i hvala im što su uopšte zvali i omogućili toliko termina za nastupe. Sad, šta će biti u naredna tri mjeseca, ne znam. Ozbiljno se plašim da neću ponovo raditi nigdje. Prije svega, mislim na psihičko stanje, ne na materijalno. Nisam navikla da sjedim kod kuće, da ne vidim svoju publiku, da ne izađem sa svojim prijateljima do pet ujutu. Razumijem da je virus opasan, ali vidjećemo kako ćemo preživjeti naredni period – rekla je pjevačica za 24sedam, pa dodala da nikad više para nije potrošila nego tokom karantina:

– Nikad više para nisam potrošila nego tokom korone, a nisam ni šopingovala, ni putovala. Potrošila sam duplo više para nego inače.

Pjevačica je već mjesecima u srećnoj vezi sa Markom Gobeljićem, fudbalerom Zvezde, a iako ne voli o tome mnogo da priča ne krije da je zadovoljna i ispunjena.

FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA

– Ne radi se samo o tome što je Marko ostvaren, već je riječ i o njegovoj ličnosti i karakteru. Na to sam “pala” na prvu loptu. Ne bih baš da otkrivam te privatne stvari, ali “pala” sam na to što je dobar čovjek i mogu da kažem da je sličan meni. Prelijepo nam je. Ne volim našu intimu da otkrivam, već da to ostane između naša četiri zida. Ljudi kad vide da je nekome lijepo pokušavaju to da pokvare zbog nekog svog nezadovoljstva – rekla je Kaća.

Na pitanje da li je posjetila Markovo rodno Kraljevo i upoznala njegove roditelje, odgovorila je:

– Bila sam, ali ne bih voljela da pričam o tome iz poštovanja prema njima. Nisu javne ličnosti i ne vole da se pojavljuju u medijima, kao ni moji roditelji.