Zabava

"Kažu da sam propao, prodajem sve što imam" Kemal Malovčić priznao da djeca neće da nastave njegov biznis, evo od čega živi

Folker Kemal Malovčić iza sebe ima uspješnu višedecenijsku karijeru, a u jednom od svojih intervjua je ranije pričao da planira da proda lokal koji je dugo posjedovao.

"Kažu da sam propao, prodajem sve što imam" Kemal Malovčić priznao da djeca neće da nastave njegov biznis, evo od čega živi
FOTO: KEMAL MALOVČIĆ/YOUTUBE/SCREENSHOT

Riješio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni dio, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna bina, kompletan inventar, dakle onaj ko se odluči na kupovinu ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. Djeca ne žele iz inostranstva da dolaze i time se bave. Ako ne uspijem da prodam diskoteku, nastaviću da se bavim istim poslom. Kažu da sam propao, međutim, ja se bavim pjevačkim poslom preko 50 godina i sve mi je dosadilo. I pored toga što sam u penziji, ljudi stalno zovu da dođem i pjevam. Zarađujem od autorskih prava na Jutjubu, malo od autorskog djela što mi daje Sokoj i imam neka primanja u Bosni. Sva sreća pa sam na vrijeme počeo da uplaćujem penziju u Austriji. Od ‘95. imam njihovo državljanstvo i sada uživam njihovu penziju – rekao je tada Kemal Malovčić i dodao:

– Cijeli svijet sam proputovao, borio se, podizao i gradio. Na kraju shvatim da je zdravlje na prvom mjestu. U ona srećna vremena je bilo bolje, hit i karijera su išli spontano. Ako nisi imao dobru pjesmu, nisi mogao ništa ni da napraviš. Zaborave te i ne postojiš više.

FOTO: KEMAL KM MALOVCIC/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: KEMAL KM MALOVCIC/YOUTUBE/SCREENSHOT

“Djeca neće da nastave da se bave mojim poslom”

– Djeca neće da nastave da se bave mojim poslom. Žive u Beču, završili su razne škole. Najstariji sin završio je školu za IT stručnjaka, kćerka se bavi glumom, snimila je dva albuma, ali je odlučila da privremeno napusti pjevanje. Drugi sin studira, dok je treći završio trgovačku školu i on je šef špara u Austriji – poručio je bio Malovčić, piše Telegraf.

Folker se prvi put oženio 70-ih godina, a prvo dijete, kćerku Editu, dobio je davne 1978. godine. Iz trećeg braka dobio je troje djece, sinove Dženana, Kenana i Adina.

– Privedem djevojku, a pročuje se da sam se oženio. Hodam sa curom, a narod kaže oženio se Kemo. Pjevam najžešće orijentale, a neki novinari iz Beograda kažu da sam studirao vjeronauku u Bagdadu. Kakva crna nauka, u mladosti nisam imao da odem ni do mog rodnog grada. Babo rudar, a nas osmoro djece – pričao je on.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije