Zabava

Kćerki je uvijek bila najveća podrška: Pjevačica ponosno pokazala majku i poslala emotivnu poruku (FOTO)

Pjevačica Romana Panić je 2020. godine završila u zatvoru zbog pljačke bankomata u Brizbejnu.

Kćerki je uvijek bila najveća podrška: Pjevačica ponosno pokazala majku i poslala emotivnu poruku (FOTO)
FOTO: BLIC VIDEO/SCREENSHOT

Njena majka Gordana je bila sigurna da njena kćerka nije počinila nikakav zločin, i sve vrijeme je bila uz nju u tim trenucima.

Romana je sada, na svom Instagram profilu, javno pokazala majku i čestitala joj rođendan uz zajedničku fotografiju.

– Srećan rođendan najljepšoj i najboljoj mami na svijetu – napisala je Romana.

Romana Panić sa majkom
FOTO: ROMANA_PANIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Podsjetimo, pevačica se prije dvije godina našla u centru skandala kada je u Australiji uhapšena sa svojim vjerenikom nakon što je policija utvrdila da su zajednoj učestvovali u nelegalnom podizanju novca sa bankomata širom te države.

Romana Panić
FOTO: FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Panićeva je tada provela nekoliko mjeseci u zatvoru, a iako je imala dosta problema, vratila se svom poslu i nekoliko puta od tada je gostovala u emisijama, ali se u posljednjih nekoliko mjeseci ponovo povukla u medijsku ilegalu.

Pročitajte još

– Konkretno, to što mi se dogodilo u Australiji i što sam dospjela u zatvor poslije mjesec dana boravka tamo sebi sam objasnila time da me je Bog na taj način sklonio od nečeg goreg. Uvijek od goreg postoji gore. Nikada ne znamo šta nam je to Bog sa tim najgorim pripremio. Sebe sam tako sačuvala. Najbitnije je ostati zdrav i normalan, što sam uspjela. To jeste bila lekcija, ali idem dalje. Nemam razlog da se pravdam, samo mi je bilo žao kada sam vidjela toliko osuđivanja. Mene ljudi kad upoznaju, shvate da nije trebalo tako da me osuđuju – izjavila je Romana za magazin Glorija.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije