Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Kim Kardašijan su napali zbog MALTERIRANJA ŽIVOTINJA, a onda je ona uradila OVO (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Youtube

Kim Kardašijan, planetarno popularna starleta je prošle nedjelje razbjesnila svoje pratioce na Instagramu objavivši video u kojem se vozi u automobilu sa suprugom Kanje Vestom pokraj antilopa koje su bile uplašene i istraumirane brzom vožnjom ovog para.

Naime, sada nakon što su Kim i Kanje dobili upozorenje o maltretiranju životinja, starleta je pazarila dva psa koja je uslikala i radosno podijelila vijest sa svojim obožavateljima kojih ima skoro 150 miliona na Instagramu.

– Upoznajte naše nove bebice. Samo su nam potrebna imena. Nort je smislila imena koja odgovaraju u našem drugom pomerancu Sušiju. Želi da se bijela ženka zove Sake, a crni mužjak Soba ili Soj Sos. Dodajte svoje ideje – napisala je rijaliti zvijezda ispod fotografije.

Mnogi su prebacili Kim što nije udomila životinje nego ih je kupila, a neki od komentara su glasili “Zar nisi rekla da nemaš vremena za životinje i da se ne možeš brinuti za njih?”.

Takođe, smatra se da ovim postupkom Kanje i straleta pokušavaju da se “operu” od uzbune koju su izazvali vožnjom u neposrednoj blizini antilopa.

Inače, poznati par mora platiti kaznu u iznosu od skoro 500 evra zbog uznermiravanja životinja.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO