Svijet

KIŠA METAKA U MOTORISTU Koban bio hitac koji ga je pogodio u ARTERIJU

Crnogorac Branko Vučković (33) podlegao je povredama sinoć u Kliničkom centru u Crnoj Gori od posljedice ranjavanja u Ulici Oktobarske revolucije sinoć oko 23 časa. Po Vučkovića je bio koban hitac koji ga je pogodio u arteriju.

KIŠA METAKA U MOTORISTU Koban bio hitac koji ga je pogodio u ARTERIJU
FOTO: RAS SRBIJA

Branko Vučković (33) upucan je sinoć u Podgorici ispred zgrade “Drvoinpeks” dok je bio na svom motoru. Na njega je zasada nepoznati ubica pucao najvjerovatnije iz pištolja, a jedan od više hitaca koliko je napadač ispalio pogodio je Vučkovića direktno u arteriju, pišu crnogorski mediji.

Napori ljekara da ga spasu nisu bili dovolji i Vučković je, kako piše Borba, oko ponoći podlegao povredama u KC Crne Gore.

Policija je ubrzo nakon pucnjave stigla na lice mjesta i blokirala cijeli kvart. Ispitano je i više stanara okolnih zgrada, ali niko od njih nije zadržan nakon saslušanja. Crnogorski portali prenose i da, prema nezvaničnim informacijama, niko od njih nije pružio informaciju koja bi mogla da dovede po počinioca.

Iz UP jutros su nezvanično saopštili Vijestima da intenzivno tragaju za počiniocem i preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Tokom uviđaja izuzeti su tragovi koji će se vještačiti u danilovgradskom Forenzičkom centru.

Pojedini crnogorski portali prenjeli su da policija intenzivno traga za dvije osobe, ali više informacija o napadaču ili više njih zasad nema.

(Borba, Vijesti)